Landmad

P8130003
Har I set den nye, smukke butik i Latinerkvarteret? Kæden Landmad har åbnet en stor gårdbutik med café og gårdhave i Studsgade, og mit hjerte hamrer ekstra hårdt hver gang jeg går forbi. Det er sådan et sted, jeg kan bruge evigheder på at gå på skattejagt, og da jeg ved, at mange af jer, er lige så madglade som jeg, synes jeg, en lille anbefaling er på sin plads 🙂
P8130013
Landmad er som sagt del af en kæde, og den drives af lokale ildsjæle. I butikken finder man friske råvarer fra lokale producenter; Økogrønt fra Yduns Have på Samsø samt ost, kød og færdigretter af god kvalitet fra gårde omkring Århus – blandt andet den gode pizza fra Oles gård. Derudover er der hylde efter hylde med lækre delikatesser og specialvarer, og endda et hjørne med en økologiske vine og øl.
P8130010 P8130008
Jeg håber-håber-håber, at det vil lykkes Landmad at løbe rundt, og jeg har bestemt tænkt mig at gøre mit bedste for at støtte butikken. Både til hverdag, hvor det nok særligt bliver grøntsager og ting fra køledisken, der ryger i nettet, men også til værtindegaver og lignende, hvor man nemt kan samle en smuk kurv med et spændende indhold.
P8130006 P8130001
Har I været forbi Landmad endnu? 🙂 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hold nu op, hvor har jeg bare lyst til at bruge hele månedens madbudget i den butik (og på rejsen tur/retur til Aarhus, ahem)! Jeg elsker, elsker, elsker, at vi i Danmark får øjnene mere og mere op for, hvor lækker en oplevelse det kan være at handle ind. Det behøver ikke være triste budgetprodukter købt under ulvetimen i Føtex – det kan også være en hel æstetisk oplevelse i sig selv. Det er altså ret fantastisk 🙂
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Av, sådan noget gsd jeg godt ha i nærheden af mig! Hvor ser der hyggeligt ud. Ærgerligt man ikke bor i Århus! 🙂

 3. Det er et initiative man bare må støtte!
  Vi opdagede ved et tilfælde forretningen i Holbæk her i sommerferien.
  Jeg købte I øvrigt tangmel, som jeg ikke har spottet i nogen forretninger før. Har prøvet at bage med det, men det kræver nok et par eksperimenter mere, før tangbrød/boller kommer på listen over ynglingsopskrifter 🙂

 4. Den er også kommet til Nordens Paris (Aalborg), og er virkelig fin 🙂 Lækkert med lokalt producerede produkter ??

Skriv en kommentar