Video: 1 dag 3 læbestifter // Smashbox Be Legendary

Udgivet i samarbejde med Smashbox // Sponsoreret

Hvor har jeg bare glædet mig til at dele den her video med jer! Både fordi, læbestifterne, der er omdrejningspunktet, er MEGA gode, men også fordi, jeg synes, at selve videoen er en af de bedste, jeg har lavet. Eller… Faktisk kan jeg ikke selv tage æren. Det er nemlig Simon, der har filmet det meste og klippet hele molevitten sammen efterfølgende, og jeg synes simpelthen, han har gjort det SÅ godt. Man må god blære sig med sin kæreste ikke? I så fald vil jeg gerne smide en kæmpe pose rosende ord afsted mod min mands video skills. Jeg har øvet mig på at redigere film et par år efterhånden, og så laver han dét her nummer første gang han klikker rundt i Premier Pro. Not fair! 😉


{ MINE YNDLINGSFARVER }
Smashbox Nude Beach
Smashbox Pinch me
Smashbox Fireball

Læbestifterne, jeg viser frem i videoen, er alle fra Smashbox, og de er hands down, nogle af de bedste, jeg nogensinde er kommet forbi. Og jeg har altså virkelig prøvet mange igennem tiden 😉 De tre farver fra kollektionen Be Legendary, der indeholder alt fra neutrale nudes til vilde pangfarver – vi snakker brun, lilla, pink, rosa og alle nuancer af rød. Konsistenserne spænder ligeledes fra de helt lette og shiny til de helt matte, men fælles for dem alle er, at de er utrolig pigmenterede og holdbare. Se selv i videoen, hvor mine røde læber holder til både pizza, rødvin og kys 😉

15 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg tænkte bare “Wauw” med det samme jeg så videoen! Det en så flot og anderledes filmet og rigtig godt klippet sammen – Credit til Simon for det! 🙂 Han kan godt lyde som den der irriterende type, der bare er dygtig til alt, han giver sig til? Det var også en rigtig flot udstilling(?) han havde lavet, som du postede nogle billeder af i sidste uge.
  Jeg glæder mig nu endnu mere til at se læbestifterne ‘Live’. Vi får nemlig snart Smashbox samt til den Matas hvor jeg arbejder ved siden af studiet, så det skal nok blive spændende 🙂 Jeg kender ikke rigtigt deres produkter, så vil se frem til at lege med det!

  1. haha 🙂 jeg skulle takke fra Simon 🙂
   Glæd dig til at lege med Smashbox produkterne. De er SÅ lækre!

 2. Dejlig video som altid , sys du bare en fantastik menneske . Jeg vil elske at se flere mad video , eller what you eat in a Day videoer . Håber du får en rigtig god uge sender go karma . PS hvor kan man købe hele boxen henne med alle læbestifterene .
  Kys og kram

 3. Hej Emma !
  Tusind tak for en utrolig lækker blog ! Jeg er vild med den ! <3
  Jeg ville lige høre, den concealer du bruger, hvor er den fra ? 🙂

  1. Hej Karoline 🙂 Selvfølgelig! Den er fra Too faced og hedder “Better Than Sex”. Jeg synes dog ikke, at den er så anbefalelsesværdig – det var bare lige den, jeg havde liggende 😉

Skriv en kommentar