VIDEO: FAVORITTER #JULI + GIVE-AWAY

kk
Hey søde mennesker 🙂
Så er det sørme blevet videotid igen, efter jeg så småt er ved at have fundet mig tilrette her på bloggen. Denne gang er det en favorit-video, der er på programmet, hvor jeg deler alt, hvad jeg har synes ekstra godt om og kan anbefale. Derudover har jeg også et super fedt give-away til jer, hvor I har mulighed for at vinde en af mine favoritter inde på min YouTube-kanal.


{ NÆVNT I VIDEOEN }
Remington Perfect Pedi
H&M off shoulder bluse
H&M culotte bukser
Denim kjole
Matcha Green Tea
Not by accident Podcat
Herlig & ærlig mad
GIVE-AWAY }
Subcribe til min Youtube-kanal og læg en kommentar til denne video. Så deltager du i konkurrencen om at vinde en Remington REVEAL Perfect Pedi med roterende rullehoved. Vinderen trækkes i næste uge.

20 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg ved ikke, om du er opmærksom på det, fordi det er en side, som medierne ikke rigtig har fokus på: men matcha indeholder rigtig mange tungmetaller, som kroppen ikke kan nedbryde, og som er sundhedsskadelige, og derfor skal matcha drikkes med måde og altså slet ikke på en daglig basis. Når man laver grøn te, drikker man ikke bladene, som man gør med matcha, og det er her, at problemet opstår. De grønne te blade er altså ikke fra naturens side lavet til at blive drukket. Det kan sammenlignes med den gang, at den hotteste trend var at blende avokadosten, som jo har en masse giftstoffer i sig, og derfor ikke skal spises. Jeg læste en videnskabelig artikel om det, som med mit kritiske syn på videnskab grundet BioA virkede meget troværdig, men jeg kan simpelthen ikke finde den igen 🙁

 2. Hej
  Jeg hørte lige, at du tænkte på at bage nogle kager eller lign. med mathca – Så ville lige tippe dig om, at Tess Begg på youtube har en del fine opskrifter med matcha 😉

 3. Har du fundet bukserne i en H&M i Aarhus? Jeg har det samme kropsmæssige “problem” som dig og forgæves ledt efter et par culottebukser. Så jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dem 🙂

  1. Hej Mie 🙂 Ja, det har jeg. Den store på strøget. Kunne desværre ikke finde et link til dem online.

 4. Hej søde Emma
  Så skønt med din video 🙂
  Jeg er simpelthen nødt til at spørge – er det virkelig plantemælk, du har held med at blive så skummet? Jeg troede ikke, at man kunne få plantemælk til at skumme… Så sejt jo…
  Ved du om der er nogle plantemælk, der er bedre til skumning end andre?
  Og ved du om man kan skumme med andet end sådan en mælkeskummer, som du har?
  Hehe, jeg griner lige lidt af mig selv over min iver og spørgelyst i forhold til skum 😀 Men jeg blev så nysgerrig på det, da jeg så den lækre skum i din video, og du så talte om plantemælk 😀
  Smil fra Helle

  1. Hejsa du 🙂
   Plantemælk kan sagtens skummes, men det er nemmest, hvis man har en mælkeskummer som min. Ellers kan du bruge en lille mælkeskummer (som denne: https://www.grydeguru.dk/bodum-maeleskummer-chambord-lille.html?utm_source=google_shopping&gclid=CjwKEAjwz4u9BRCbioK3stnBznESJADA75xbfN3gfgJJiUnyMqPct_8OvcShYhjC7iGzrVxCOEzPARoCzaTw_wcB)
   eller måske en almindelig elpisker endda vil fungere 😉
   Jeg synes, at mandel og havremælk skummer bedst, men det kommer meget an på mærket 🙂

   1. Ej, super godt tip med den mælkeskummer 😀 Tak! Den må jeg jo eje 🙂
    Kan du få din egen mandel- og havremælk til at skumme?
    Knus

 5. Hej Emma,
  Måske er det mig der er helt væk, men hvor kan man forudbestille kalenderen? Linket under videoen henviser så vidt jeg kan se til din kogebog?

  1. Hej Lærke 🙂 Der er intet link til, hvor man kan forudbestille kalenderen endnu, da vi endnu ikke har åbnet webshoppen. Det kommer til at stå tydeligt her på bloggen, når det sker 🙂

 6. Hej Emma 🙂
  Hvor er dine fine sandaler fra? Det er dem på billedet, hvor du viser din nye top og bukser 🙂

  1. Hej Sandra 🙂 Vi åbner for preorder d. 1. september – lidt senere end påtænkt på grund af en forsinkelse fra trykkeriet. Skriver mere om det i et indlæg i næste uge 🙂

  1. Hej Sandra 🙂 Vi åbner for preorder d. 1. september – lidt senere end påtænkt på grund af en forsinkelse fra trykkeriet. Skriver mere om det i et indlæg i næste uge 🙂

Skriv en kommentar