Video: Kærestetur til Budapest – What I ate, saw & wore


Halløj alle sammen 🙂
Jeg har løbet virkelig stærkt den sidste tid. Lidt for stærkt, hvis jeg skal være ærlig, men der var en masse ting, der ramlede sammen, så jeg har haft you-gotta-do-what-you-gotta-do-hjernen slået til og spænet derudaf. I samme periode har Simon om muligt spurtet endnu hurtigere, hvilket har resulteret i, at vi stort set ikke har set hinanden de sidste 2 uger. Jeg har kysset ham farvel og godmorgen, imens han stadig boblede i køjesengen, og han er kommet hjem og har sagt godnat, når jeg allerede havde befundet mig i drømmeland i flere timer. Not fun! Generelt er vi slet ikke typerne, der sidder på lårene af hinanden, men det har været lidt svært denne gang, efter at have været konstant sammen på vores rejse til Budapest.
 
Apropos Budapest, så har jeg klippet en lille video sammen med klip fra vores rejse. Den er lavet som en blanding af en dagbog og en rejseguide, hvor I se, hvad vi så, hvad vi spise, og hvad jeg havde på – og jeg håber, I vil synes om den 🙂 Vi havde simpelthen sådan en skøn tur, og jeg har hygget mig med at klippe videoen sammen og drømme mig tilbage til feriestemning og kærestetid, når vi nu ikke har kunne se hinanden in real life…
Anyways! Nu skal jeg nok lade være med at whine mere. I dag skal Sims og jeg nemlig på date, og jeg glææææder mig, haha 🙂 Vi skal blandt andet ned og se noget, han har udstillet på DOKK1 i de her dage, og så har jeg planer om at åbne en af de flasker vin, vi købte med hjem fra Budapest. Den smager nok ikke lige så godt, som den gjorde under varmere himmelstrøg – sådan er det altid – men ikke desto mindre er det hyggeligt at kunne vække lidt rejseminder.


Hav en skøn lørdag alle sammen. Husk, at I kan følge med på snappen (@emmamartiny). Mia og jeg skal på eventyr her til morgen, så hop ind på snappen og se, hvad vi har gang i 🙂

17 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Åh, jeg elsker også Budapest og var der for anden gang denne sommer.
  Er ret sikker på, at dyrene omkring tårnene på Parlamentet er ildfluer – det er i hvert fald de eneste dyr, jeg kender, der lyser op 🙂

  1. Det ér flagermus, der bor i tårnene 🙂 Jeg er lige flyttet tilbage til Danmark fra Budapest, og stolte ungarer fortæller meget gerne om dem. Og tak for den smukke, smukke video af min anden hjemby! Jeg blev totalt nostalgisk over at se min egen gade og kvarter igen.

   1. ej, hvor fedt! Vildt, hvordan de flyver omkring tårnene 🙂 Og det var så lidt søde du. Det er simpelthen sådan en dejlig by 🙂

    1. Hvor vildt, at det er flagermus! Jeg blev snydt af lyset på parlamentet, der får det til at ligne at dyrene selv lyser op 😉

 2. Ihh, hvor er det bare den skønneste video – det ser så dejligt ud <3 Bruger du det samme kamera til at filme og tage billeder med? Og hvilket kamera er det? 🙂

 3. Hej Emma!
  Ved du hvor den der remington fodfil kan købes? Kan ikke umiddelbart finde noget på google om det 🙂
  Tak for gode indlæg, og god lørdag 🙂

 4. Åh Emma, du laver bare de dejligste Vlogs. Meget inspirerende og flotte. Bliv endelig ved med det 🙂 Og Budapest er jo bare en fantastisk by med masser af lækre madoplevelser! Vi spiste bl.a. på Michelinrestauranten Onyx, det var altså noget helt særligt og meget anbefalelsesværdigt 🙂

  1. Hej Julie 🙂 Dejligt, du synes om dem 🙂 Jeg vil gerne på at spise på Onyx engang, men vi kunne desværre ikke få bord. Det er på to-do listen 🙂

 5. Hvor er du bare god til at lave videoer, Emma. Det er ikke tit jeg gider se så lange videoer, men dine ser jeg trofast! Stor ros og god weekend herfra ? /Stine

 6. Jeg må altså lige kommentere på og komplimentere dine/jeres video-skills – wauw, det er virkelig fedt lavet! 🙂 Budapest er hermed kommet på rejse-bucket-listen!
  Kh Mette

 7. Hej Emma,
  Tak for en dejlig blog og video!
  Jeg kan simpelthen ikke finde den restaurant, du taler, om i videoen – der, hvor I spiser dejlig skinke og lækker chokoladekage OG god vin!
  Vil du skrive, hvad restauranten hedder – og evt. adresse?
  Klem

Skriv en kommentar