Video: VLOG // Den dag vi modtog kalenderen + en forklaring

Skærmbillede 2016-08-28 kl. 08.48.29
Det er søndag, og lige om snart cykler jeg hjem til to fellow bloggere og madnørder, søde Julie og lige så søde Stinna, der har budt på morgenmad. Weekendhumøret er i top, og jeg glæder mig til en hyggelig formiddag. Udover at spise og drikke kaffe skal vi brainstorme på et meget spændende projekt, jeg hjælper dem med at brygge på. Og selvom jeg normalt ynder at holde mine søndage helt fri for arbejde, ikke føles dette slet som sådan 🙂 
Anyways! Jeg håber også, I er i søndagsstemning. Hvis I stadig ligger under dynen eller sidder ved morgenbordet, kommer her lidt underholdning i form af en vlog, jeg filmede i mandags. Det var en virkelig skør dag, hvor mit humør startede ærgerligt lavt men endte dejligt højt.
I videoen forklarer jeg, hvilket kaos, Simon og jeg blev budt på i sidste uge – og hvordan det hele endte. Og så var det også dagen, hvor Mette og jeg modtog de første 10 eksemplarer af Atelier Aarhus kalenderen. Den var SÅSÅSÅ smuk og helt perfekt, og som I får at se i videoen, var vi ret meget oppe at køre 😉


Den næste uge kommer på mange måder til at stå i Atelier Aarhus’ tegn her på bloggen, hvor vi vil dele en masse billeder og information om kalenderen. Jeg håber, at de små klip i vloggen har vækket jeres interesse, og at I vil have lyst til at blive klogere på, om kalenderen er noget for jer 🙂

24 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Fantastisk video Emma.
  Glæder mig at i har fået lovning på den næste ledige lejlighed (det manglede da også bare)
  Kalenderen.. Nøj hvor ser den vild lækker ud… Venter så meget på at man købe den.. Den må og skal ejes..
  Rigtig god søndag.
  – Louise
  http://louimadness.com

 2. Hej smukke Emma!
  Super skøn kalender. Den glæder jeg mig til at klikke hjem! 🙂
  Bliver lige nødt til at høre dig hvor den fine kjole du har på i videoen er fra?
  Dejlig søndag til dig

 3. Bedste søndagsbeskæftigelse på en dag, hvor angsten rammer hårdere end før, pga. start på uni i morgen. TAK <3

 4. Hvor er det godt, at I fik det ud af boligselskabet, som I gerne ville. Krydser fingre for, at I snart får en tilsvarende lejlighed 🙂
  Du ser hamrende fin ud, og dine øreringe du har på sidst i videoen, de er smadder flotte 🙂
  Kalenderen glæder jeg mig til at se mere til. Tror helt bestemt at den skal hjem at bo hos mig 😉
  God aften.

 5. Jeg synes dine videoer med hverdagsglimt er SÅ hyggelige at se. Jeg bliver i hvert fald ret inspireret af dem, så tak for det 🙂

 6. Du er altså så pæn, Emma! Altså! Og så virker du bare så sød og herlig. Herlig video. Jeg smilede mig igennem den. Håber ligesom de andre, at I snart får tilbudt en ny lejlighed (glæder mig til at se den seriøse teak-samling)! Og hvor er I seje med jeres kalender.. Jeg bliver sgu også en kende inspireret af alt det du og I har gang i. Fedt!

 7. Hej Emma
  Utrolig smuk kalender. Kan ikke vente med at få
  Fat i den – den må jeg bare eje. Hihi
  Men jeg tænkte på. Er der et bestem klokkeslæt hvor på man kan bestille den hjem d. 1 sep.? 😉

 8. Hej emma! Ser dejligt ud med jeres kalender og det land da måske også lysne lidt op på den irriterende bolig situation! Men tillykke med det hele!
  Jeg ville egentlig høre dig, hvilken mascara du bruger i din video?
  Mange knus

  1. Tak søde Amalie 🙂 Jeg bruger en mascara fra Too Faced, men synes ærligt talt ikke, den er særlig god 😉

 9. Hej Emma 🙂 Fantasisk video! Og det er en virkelig smuk kalender i har lavet 🙂 jeg vil bare lige hører om hvad boligselskabet hedder? 😀

Skriv en kommentar