Frisørlykke

p9270365
Lykken er…
… den smukkeste buket brudeslør, der pynter herhjemme og snart en masse Atelier Aarhus’ ordre
… at glæde sig til en hyggelig aften i selskab med en masse søde damer
… min nye ladcykel. Seriøst. Jeg elsker(!) den. 
… et par timer i frisørstolen, hvor man ikke skal andet end at læse sladder og drikke thé.  
p9270376
Og så er lykken bestemt også, når ens frisør forstår præcis, hvad man ønsker, og man går glad og smilende fra salonen. Sådan en lykkelig oplevelse havde jeg i sidste uge. I kan måske huske, at jeg i min sidste vlog besøgte Birthe Gleerup i Badstuegade, hvor søde Sandra tog sig af mine lokker. De trængte virkelig til en kærlig hånd, og jeg er simpelthen så glad, så glad for resultatet.
p9270382
Jeg fik taget de slidte spidser (uden at stjæle for meget af længden), og derefter blev der lavet reflekser med en mørkere bund (der er præcis som min naturlige farve, bare lidt dybere og mere glansfuld) og lysere spidser. Jeg er blevet ret vild med ombré jeg-har-brugt-hele-sommeren-på-standen looket, og Sandra formåede at ramme en perfekt balance mellem det naturlige – men ikke kedelige. Det fantastiske ved Birthe Gleerups behandlinger er, at farven indeholder færre skrappe kemikalier, hvilket gør, at de giver et mere naturligt resultat, og så er de er mere skånsomme mod håret.
Anbefalingen er hermed givet videre. Smut forbi Birthe Gleerup i Århus (og spørg eventuelt efter Sandra), hvis du ønsker et grønt alternativ til den traditionelle frisørbehandling, og gerne vil gå derfra med frisørlykke rumsterende i maven 🙂
p9270409

Indlægget er ikke sponsoreret, men behandlingen er en gave fra Birthe Gleerup

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Smukt hår du har fået dig Emma! Og jeg er helt enig, de er super dygtige nede ved Birthe Gleerup. Jeg har selv gået der fast i snart 8 år, og føler mig altid helt tryg, når jeg sidder i frisørstolen hos dem. Gennem årene har jeg prøvet flere af deres frisører, og uanset hvem der har klippet mig, har det altid været spot on. They know hair 🙂 De sidste par år har jeg især gået ved deres elever, da de, efter min erfaring, er mindst ligeså dygtige som deres uddannede personale. Hvis man har et stramt budget, men stadig vil prioritere flot hår, så kan jeg ihvertfald anbefale deres elever. Man sparre vist omkring 150 kroner ved en elevklap sammenlignet med en alm. dameklip. Skal faktisk selv ned og klippes hos dem i morgen, og jeg glæææææder mig 🙂

Skriv en kommentar