Min måned // august 2016

collage2
Denne august må ende på top 10-listen over mine mest vandvittige måneder nogensinde. Og det er altså ikke en underdrivelse. Pyha, hvor har mit følelsesregister bare været på overarbejde – fra über glad til ærgerligt trist og alt der imellem.
Heldigvis har der været flest af de lyse dage. Den mørke sky nåede kun at hænge over vores hoveder en lille uge, imens vi gik rundt og frygtede, at vi skulle vinke evigt farvel til vores drøm af en lejlighed. Nøj, hvor var det bare mavepuster for os begge, og nok især mig, der havde set frem til at få et nyt hjem, som var jeg en 5-årig, der havde fødselsdag i morgen.
Jeg vil ikke dykke mere ind i den ærgerlige sag nu (se denne video, hvis I er nysgerrige), men bare sige til jer, at når man bevarer troen på, at alt nok skal løse sig – så sker det som regel. Lige nu er vi faktisk nået til et sted, hvor vi er ret taknemlig for, at vi ikke skal flytte allerede næste måned. Der er nemlig dukket nogle andre ting op for mig professionelt, der fortjener at få al den energi, jeg kan give det – og så havde en flytning oveni hatten været i været helt ude i skoven. Måske universet alligevel har en plan? Jeg tror det 😉
collage3
Forleden sad Mette og jeg og nød solen og en kop kaffe på altanen. Det var den dag, hvor vi havde åbnet Atelier Aarhus webshoppen, og det var gået så godt, at vi stort set ikke havde lavet andet end at jubeldanse siden midnat. Vi var trætte og glade, og som vi sad der og hyggede med lykkebobler (og champagne) i maven, kom vi til at tale om, hvor fantastisk det føles at være i stand til at skabe sin egen virkelighed. At turde gøre det, man drømmer om, tage springet, og så opleve drøm blive til virkelighed lige for øjnene af én. Det er den vildeste følelse, sådan en blanding af stolthed og taknemmelig, og her i august har jeg mærket den mere end aldrig før. Vores kalenderdrøm er gået i opfyldelse. DENNE bog er sendt til tryk, og jeg har påbegyndt nogle nye bogprojekter som projektleder. Og så har jeg fået VERDENS FEDESTE freelance job (som jeg deler mere om snart)
LÆS OGSÅ: Min måned // juli 2016
Som alle andre har jeg også op- og nedture, gode og dårlige dage, men når jeg tager et skridt tilbage og kigger på mit liv, som det er præcis nu, bliver jeg simpelthen så lykkelig. Min verden er præcis, som jeg ønsker det, og alt, jeg nogensinde har drømt om sker LIGE NU. Gode venner, sund og rask familie, spændende arbejde, dejlig kæreste og ja, ingen bekymringer. Det er den vildelse følelse nogensinde, og jeg føler mig lige dele priviligeret, som jeg føler mig stolt – for jeg ved, hvor sygt hårdt jeg arbejder, og at jeg ingen måde er kommet sovende til mine successer.
collage
I øjeblikket sker der de mest vanvittige ting her bag facaden, og jeg gør mig virkelig umage for at bevare begge fødder på jorden. For at huske at nyde det hele og være til stede, selvom det sommetider er svært, når tingene går stærkt. Men så tænker jeg på, hvad Emma anno 2009, mon ville sige til alt det, der foregår PT. I, der har fulgt bloggen siden dengang, kan måske huske hende? Hun ville være ret meget oppe at køre, det er jeg sikker på, haha 🙂
LÆS OGSÅ: Min måned // juni 2016
Noget, jeg også har tænkt meget over den sidste måned, er, hvor fantastisk et fælleskab, vi har skabt på bloggen her. Det blev jeg bekræftiget i, da så mange af har valgt at støtte Atelier Aarhus, men jeg bliver også mindet om det hver eneste dag, når I lægger kommentarer og sender mails. Det fantastiske her på bloggen er, at når jeg deler min glæde og mine sejrer med jer, så bakker i op, roser og hepper – der er ingen ondt-i-røven-hed. Ingen jantelov. Og jeg synes simpelthen det er så fantastisk. Det gør mig glad hver evig eneste dag, og bekræfter mig i, at der findes så mange gode mennesker derude.
Jeg er meget taknemlig for at kunne dele mit lille eventyr, udfordringer og sejrer, med jer , så I skal have en kæmpe, kæmpe tak for, at I gider følge med. Kæmpe lørdagskrammer fra Århus H <3

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er så glad for at få lov til at være med!
  Jeg overvejer virkelig at købe én til kalender, for mit liv er blevet ret så crazy med uni-start, nyt job og alt det, der følger med. Puha, overblikket, det mangler virkelig herhjemme, og først nu er det gået op for mig, at jeg kun med planlægning kan nå alt det, jeg drømmer om. Så måske jeg også skal snyde med datoerne indtil nytår 🙂

 2. Kære Emma. Stort tillykke med det hele – og godt gået!! Jeg glæder mig meget til at modtage kalenderen 🙂
  “Universet vil dig det bedste. Hav tillid til dets flow” – det er så smukt. Det er en sætning, der har rumsteret i mit hoved ofte, siden du skrev den i et indlæg for nogle uger siden. Tak for det lille guldkorn 😉
  Held og lykke med alle dine nye projekter. Jeg vil fortsat følge med i din rejse. Kh Mette

  1. Hvor er jeg glad for, at det har bidt sig fast. Det siger jeg til mig selv flere gange om dagen 😉
   Tak fordi du følger med, søde Mette 🙂

 3. Jeg har fyldt med i nogle år efterhånden, men det her er vist min første rigtige kommentar… Men jeg vil bare sige, at jeg nyder at følge med i det hele her fra sidelinjen af – og HOLD NU OP hvor synes jeg du gør det godt! Du er utrolig motiverende, med alt det du gør og også bare det, at du har modet til at kaste dig ud i det hele. Jeg synes, du klarer det godt!
  Og som en sidste ting, er jeg helt vild med dine ‘Min måned’-indlæg – de er altid så hyggelige.

Skriv en kommentar