Nye yndlingsblonder

p9170634
Ganni bluse // H&M bukser // Selected læderjakke // Tory Burch flats
Marc by Marc Jacobs taske / Le specs solbriller


Godmorgen og god tirsdag alle sammen 🙂
Sådan her så jeg ud i lørdags, hvor Simon og jeg gik en tur gennem byen for at spise morgenmad og trække vejret ekstra dybt efter nogle begivenhedsrige dage. Kærestetid og sen morgenmad på en af Århus fine caféer har været et rart indslag i vores weekendprogram de sidste uger. Så rart, at jeg har planer om at gøre det til en lørdagstradition. Denne dag endte vi på Foodfein, og det var en virkelig god oplevelse – især deres rugbrød er too die for.
p9170660
Outfittet er måske lidt fancy’t til en lørdagsbrunch, men jeg kunne simpelthen ikke vente med at tage min nye bluse fra Ganni i brug. Jeg synes, den er så evigt fin, og jeg er helt forelsket i kombinationen af den høje hals, blonderne og den lidt vovede udskæring.
p9170672
I dag har jeg sjovt nok præcis samme outfit på – dog med en noget mere konservativ top under, for at være en smule mere buisness-venlig. Lige om snart tager jeg nemlig toget mod København, hvor dagen byder på et meget spændende møde. Hvad, hvordan og hvorledes deler jeg mere om i en vlog senere på ugen, men hvis I vil snuse til, hvad jeg har gang i, kan I følge med ovre på snappen, hvor mit brugernavn er “emmamartiny”.
Hav en skøn dag! Vi snakkes 🙂
p9170685
 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Marie 🙂 Det ved jeg desværre ikke. Har ikke selv kunne finde den på nettet længere 🙁

Skriv en kommentar