Outfit recap #11

outfitrecap
Det er ikke mange outfits, jeg får delt her på bloggen for tiden. I travle perioder ender jeg med at gå i det sammen igen og igen, men nu hvor jeg endelig føler, jeg er trådt ud af hamsterhjulet, er der lidt mere tid til leg med indholdet af klædeskabet. Inden jeg tager hul på efterårsgarderoben, vil jeg dog gerne dele et lille outfit recap fra sommeren 2016 med jer 🙂
Bloggen her er jo langt fra en modeblog, men jeg synes stadig, det er hyggeligt at dele min stil med jer, når jeg gør mig lidt ekstra umage – ligesom I også får indretningsønsker, yogasnak, rejsetips, dateidéer og en masse anden gøgl. Forhåbentlig kan de rare ting fra min hverdag, som jeg deler her på bloggen, inspirere nogle af jer til, hvordan man kan gøre sig mere umage med de små (og nogle gange virkelig ligegyldige) ting, der kan være tilføje lykkeglimt i hverdagen.
Hav en skøn tirsdag, folksen! Nu vil jeg få pakket min højtelskede rullekuffert, og så går turen ellers mod København 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar