Vlog: Mandag d. 19. // Tid til en update

collage
Godmorgen søde mennesker! Det er tid til en update. Der sker en masse, masse ting her på matriklen, jeg har har ikke rigtig fået åbnet op for posen og fortalt, hvad det er, jeg går og fifler med. Derfor tænkte jeg, det var oplagt at lave en lille vlog, hvor jeg deler min dag og tager mig tid til sætte mig ned og tale med jer 🙂


Sådan så min mandag ud. Jeg håber, I synes om videoen, og at min lange ramble gav mening for jer 😉 Ellers vil jeg bare ønske jer en skøn lille-fredag. Vi har fået tilbudt lejlighed, som vi skal ud og se i eftermiddag, så jeg har MEGA optur på! 🙂

34 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Så hyggeligt og skønt at følge med 🙂 Hvor er det spændende med alt det, der sker for dig lige nu, kan godt forstå, du nyder det, men samtidig har svært ved at følge med! Der er det jo bare super vigtigt at få indlagt lidt små mentale pauser om aftenen, som du også er inde på, og så ellers bare nyde det.
  Talentet er der i hvert fald i allerhøjeste grad 🙂
  Er stadig ved at vende mig til hele det her bloggerunivers, det er lidt syret, men samtidig også vildt hyggeligt og sjovt at følge med i en andens liv på den måde, en som man ikke kender i virkeligheden 🙂
  Rigtig god torsdag til dig!

 2. Du er simpelthen så sej sødeste Emma 🙂
  Kæmpe stort tillykke med alt det nye der sker i dit liv, Femina er heldige at få fat i dig og dit talent ;o)
  Glæder mig til at følge med i din hverdag med alt det nye der sker!
  <3

 3. Uhh det bliver så spændende med din madplan for Femina 🙂 Vi har abonnement ude på mit arbejde, hvor jeg elsker at blive inspireret til aftensmad i den del af bladet. Held og lykke med det 🙂

 4. Emma, hvor er det flot! Jeg kan sagtens forstå, at det hele er lidt overvældende lige nu, men du fortjener virkelig alt det gode, der kommer til dig. 🙂

 5. Hvor er det bare dejligt for dig! Kan godt forstå, at du er overvældet, men godt du gør hvad du kan for at nyde det 🙂 Rigtig spændende og inspirerende at følge dig 🙂

 6. Stort tillykke med jobbet og al den fremgang, Emma! Tror på dig helt ind i hjertet, og vil sige at jeg synes du er herre sej! Virkelig et forbillede!! ❤️

 7. Tak for en meget skøn blog. Jeg er så glad for min nye kalender fra jer! Jeg har længe tænkt på en bog til en daglig tegning, og der er lige fin plads til det i kalenderen.
  Så fin video, du virker så varm og sød.
  Hvilken musik har du brugt i videoen, hvis du vil svare på det?
  Trine

 8. Stort tillykke med det alt sammen Emma!
  Hold op hvor synes jeg bare du er sej! Simpelthen så inspirerende at følge dig på din vej og være med på sidelinjen af alt det spændende du kaster dig ud i! Godt gået!
  Torsdagskram fra en fast læser 🙂

 9. Hold op, hvor lyder det spændende med alt det, der sker i dit liv for tiden, Emma! STORT tillykke, du har fortjent al successen 🙂
  Og så krydser jeg fingrene ekstrahårdt for, at lejlighedsdrømmen går i opfyldelse denne gang!
  Kh

 10. Wauw, det lyder virkelig fedt alle dine projekter! Held og lykke med det hele, og kæmpe tillykke 😀 Jeg glæder mig til at følge med stadig, og se hvad du ellers kan finde på, inden for den nærmeste fremtid 😉

 11. Kære Emma, du er virkelig inspirerende og har en fantastisk blog. Tror det er godt, du er god til at passe på dig selv – for hold da op hvor sker der meget! Stort tillykke med det hele! Da jeg først hørte om dit nye job, blev jeg lidt nervøs og tænkte “hvad så med bloggen” men det lyder jo til at det kan passe fint sammen. Jeg håber virkelig at du fortsætter som nu med mad, livsstil og mode/beauty. Jeg kan virkelig godt lide at du kommer lidt omkring. Synes din blog er ret enestående og du kan bare noget og skaber en følelse/stemning som jeg ikke synes jeg finder ret mange andre steder på diverse blogs – mon det giver mening? Og lige til sidst, dine videoer er SÅ skønne. Hilsen Sanne

  1. Hej Sanne 🙂 Tak for dine søde ord.
   Jeg lover, at jeg ikke dropper bloggen. Den er hjertet af alt det, jeg laver 🙂 Det er så skønt at høre, at du synes, der er en god stemning herinde!

 12. Du er simpelthen så skide sød og ydmyg i dine vlogs Emma.
  Jeg er særligt vild med den her Vlog. Den er lidt mere personlig end de andre, man får fornemmelsen af, at du oprigtigt har lyst til at indrage os i dit liv og så bliver den også lidt mere reflekterende. Jeg er vild med det hele 😉
  De bedste hilner

  1. Tak for din søde kommentar, Katrine 🙂 Du har helt ret – jeg vil virkelig helt oprigtigt gerne inddrage jer. Det er jo på mange måder også jeres fortjeneste, at det hele er gået, som det går.

 13. Stort tillykke Emma!
  Du er simpelthen intet mindre end min yndlingsblogger. Din ydmyg omkring alt det store, der sker for dig, er simpelthen så inspirerende at se på. Og hvor er det skønt at høre, at du virkelig gør noget ud af, at holde fødderne på jorden. Du er så dygtig, sød og glad – TAK for din for blog og dig i denne verden.
  Knus

 14. Hold da helt op, hvor lyder det fedt – TILLYKKE! Godt at høre, at du husker at passe på dig selv, for dit skema lyder presset, omend det er med dejlige ting.
  PS: nu bliver jeg jo næsten nødt til at abonnere på Femina, selvom det ellers ikke lige er noget, jeg plejer at gøre 😉

Skriv en kommentar