El Camino

pa140485
I nat drog jeg afsted mod Spanien sammen med mine familie, og dette er altså det første planlagte indlæg, som I får glæde af, imens jeg er afsted.
Det lyder måske vanvittigt, men den næste uge bliver den første rigtige ferie, jeg har holdt i flere år – hvor jeg ikke har haft et manus med i tasken, der skulle gennemlæses, haft planer om at opdatere bloggen dagligt eller er stået op et par timer før mine rejsepartnere for at tjekke mails. Sådan bliver det ikke denne gang. Den eneste plan, der er for denne ferie er, at vi skal gå (og gå og gå), spise tapas og drikke rødvin. Og så ellers sleep and repeat. Det bliver en ret stor udfordring for mig at holde helt fri, men jeg er også overbevist om, at det bliver rigtig, rigtig sundt.
Selvom jeg kommer til at koble helt af på turen, bliver der dog som sagt ikke helt stille her på bloggen. Jeg brugte nemlig fredagen på en af Århus hyggeligste kaffebarer, hvor jeg fik skrevet og planlagt en håndfuld indlæg til jer. I kan derfor både glæde jer til nogle lækre opskrifter, en video, hyggelige hverdagsbilleder og andet godt, og så glæder jeg mig ellers til at læse og svare på alle jeres kommentarer, når jeg er hjemme igen mandag d. 24.
Hav det godt så længe <3

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ah, snyd!
    Jeg overvejede også virkelig at gå caminoen i ferien. Men kunne ikke lige så styr på “detaljer” som fodtøj, beklædning og start-sted. Hvor varmt er der her omkring efterårsferien?
    Håber virkelig du vil skrive lidt mere detaljeret om jeres tur!
    Og ikke mindst – Buen Camino!! 🙂

Skriv en kommentar