Ferie og velfortjente festlighed

pa080405
Godmorgen til jer 🙂
Så har jeg sørme efterårsferie! Wup wuuup! Det føles SKØNT, og er very much needed efter nogle uger, hvor jeg utvivlsomt har trykket lidt for hårdt på speederen. Dét skal der laves om på nu. Natten mellem fredag og lørdag går turen mod Spanien, og jeg glæder mig til en hel uges mental afkobling.
Inden jeg snører vandreskoene er der et par løse ender, jeg også skal have bundet en fin sløjfe på, og det er hvad, de næste dage kommer til at gå med. Jeg skal blandt andet have sendt de sidste Atelier Aarhus 2017 kalendere, og det er på samme tid mega fedt og en smule sørgmodigt. Apropos Atelier Aarhus brugte Simon og jeg aftenen i går sammen med Mette og Jacob, hvor vi tog ud og fejrede successen med vin og god mad. Vores kære mænd har seriøst været den største støtte i alt det her madness, så det var en sand fornøjelse at fejre starten på vores virksomhedseventyr i fællesskab, og sige TAK for alt det, de finder sig i.
pa080421 pa080423
Nu vil jeg pakke mig ind i en masse lag og cykle over til Mia, hvor der venter formiddagshygge og god kaffe. Jeg har haft de skønne, løse bukser, I kan se på billederne, på de sidste fire dage (de føles jo som nattøj!) så jeg må hellere se, om jeg grave noget frem fra gemmerne 😉
pa080427

Bukser H&M // Strik Ellos // Læderjakke Selected // Solbriller &OtherStories // Hårbånd Pico 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Mette 🙂 Den er fra Ellos (står også nederst i indlægget). Jeg har desværre ikke kunne finde den online.

Skriv en kommentar