Ferie og velfortjente festlighed

pa080405
Godmorgen til jer ūüôā
S√• har jeg s√łrme efter√•rsferie! Wup wuuup! Det f√łles SK√ėNT, og er very much needed efter nogle uger, hvor jeg utvivlsomt har trykket lidt for h√•rdt p√• speederen. D√©t skal der laves om p√• nu.¬†Natten mellem fredag og l√łrdag g√•r turen mod Spanien, og jeg gl√¶der mig til en hel uges mental afkobling.
Inden jeg sn√łrer vandreskoene er der et par l√łse ender, jeg ogs√• skal have bundet en fin sl√łjfe p√•, og det er hvad, de n√¶ste dage kommer til at g√• med. Jeg skal blandt andet have sendt de sidste Atelier Aarhus 2017 kalendere, og det er p√• samme tid mega fedt og en smule s√łrgmodigt. Apropos Atelier Aarhus brugte Simon og jeg aftenen i g√•r sammen med Mette og Jacob, hvor vi tog ud og fejrede successen med vin og god mad. Vores k√¶re m√¶nd har seri√łst v√¶ret den st√łrste st√łtte i alt det her madness, s√• det var en sand forn√łjelse at fejre starten p√• vores virksomhedseventyr i f√¶llesskab, og sige TAK for alt det, de finder sig i.
pa080421 pa080423
Nu vil jeg pakke mig ind i en masse lag og cykle over til Mia, hvor der venter formiddagshygge og god kaffe. Jeg har haft de sk√łnne, l√łse bukser, I kan se p√• billederne, p√• de sidste fire dage (de f√łles jo som natt√łj!) s√• jeg m√• hellere se, om jeg grave noget frem fra gemmerne ūüėČ
pa080427

Bukser H&M // Strik Ellos // Læderjakke Selected // Solbriller &OtherStories // Hårbånd Pico 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Mette ūüôā Den er fra Ellos (st√•r ogs√• nederst i indl√¶gget). Jeg har desv√¶rre ikke kunne finde den online.

Skriv en kommentar