Små ting

pa010111
{ Vi har spist os gennem 2 bageplader müsliboller denne weekend. Opskrift coming up 😉 }

pa010159{ Jeg blev nødt til at stoppe min instahubby foran denne væg }

pa010173{ Fine, fine Århus }

img_2452
{ Vino med den søde stenmus }

pa010219{ Kalenderkærlighed og pecanpie }

Sikke en rar weekend, det har været – en perfekte kombi af afslapning og hyggelige planer 🙂 Den startede allerede i fredags, hvor Michelle og jeg fejrede fyraftenen med et skønt glas vin, og så fortsatte dagene ellers med kaffeaftaler, lange gåtur, yoga og regnvejrshygge.
I går brugte jeg det meste af dagen på at rette de sidste kommaer til min næste bog, og så kiggede min søster forbi ud på eftermiddagen for at hygge, spise kage og hjælpe med at få sendt en masse Atelier Aarhus kalendere afsted. Det går virkelig, virkelig stærk på webshoppen i disse dage, og jeg vil skyde på, at vi melder udsolgt om et par uger (måske endda hurtigere?). Hvis I skal nå at have et eksemplar til 2017 med, er det altså ved at være sidste chance, for vi kommer som sagt ikke til at genoptrykke.
Nå! Jeg må hellere komme ud af yogatøjet og i bad. Lige om snart kigger Mia forbi, og vi har planer om at filme nogle hyggelige videoer til jer, så stay tuned 😉

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. De når desværre ikke at komme op i weekenden, men i løbet af de næste uger, lover jeg, I får glæde af opskriften 🙂

Skriv en kommentar