Små ting

pa040304
{ Middag hos Corallo på Illums fine nye rooftop }

pa040270{ Frokost på Hafnia mellem møder er et must, når jeg er i KBH }

pa010149{ De lækreste müsliboller har været et fast weekendindslag de sidste uger }

God-tidlig-mandag-morgen smukke mennesker 🙂
Sidste uge startede lettere kaotisk med et par fuldt bookede dage i København. Jeg nåede lige at spise frokost med hende her og nyde en middag med min navnesøster, søde Emma, men ellers lavede jeg stort set ikke andet end at løbe fra det ene møde efter det andet. Et par af dem omhandlede min kommende kogebog. Jeg afleverede nemlig manuskriptet til i tirsdags, og derfor begynder processen nu rigtigt at involvere andre end mig selv (og mine forsøgskaniner, der har testet og godkendt alle opskrifterne). Min redaktør og jeg mødtes blandt andet med dygtige Julie, der igen skal trylle som grafiker, for at diskutere alt fra forside til papirtykkelse og skrifttype, og jeg har helt kriller i maven, når jeg tænker på, hvad hun mon får bikset sammen. Det er simpelthen så spændende at se bogen blive til, og jeg elsker dette tidspunkt i processen, hvor samlingen af opskrifter og små fortællinger pludselig får sin egen visuelle indentitet.
En af de andre grunde til, at jeg var på visit i hovedstaden, var, at jeg havde arrangeret en bogreception for de to energifyldte YouTube-stjerner, der lige har udgivet en bog på FADL’s forlag. Jeg har været en del inde over tilblivelsen af Beautybox, så det var skønt at se, hvor glade pigerne er for resultatet, og følge projektet helt til dørs. Bogudgivelsen blev fejret på bedste vis med masser af deres YouTube-venner samt pizza, kæmpe goodiebags og confetti  – præcis som jeg selv ville have ønsket det, hvis jeg havde udgivet en beauty-bog som 17-årig 😉

pa030265{ Kaffe date med Mette og vores smukke kalender-baby }

pa060373{ En piv-lækker efterårssalat med årets sidste figner }

Noget andet spændende, som sidste uge bød på, var den første fotoskydning til Femina. Jeg ræsede afsted på min ladcykel fredag morgen med ret store sommerfugle i maven, men det gik heldigvis super godt, og jeg er vældig tilfreds med resultatet. Billederne får I jo først at se i uge 05, hvor min første madplan udkommer i magasinet, men til gengæld vil I derefter kunne finde 5 af mine opskrifter i Femina hver eneste uge året rundt. Det er helt skørt at tænke på, men ih(!!) hvor jeg glæder mig til rigtig at komme i sving.
Som I nok kan fornemme, var der virkelig fuld fart på sidste uge, og derfor forsøgte jeg så godt som muligt at trække stikket i weekenden. Fredag aften var jeg helt, helt flad og lørdag ligeså, så jeg brugte det meste af tiden i sofaen, inden jeg om aftenen smuttede til Chinah koncert med Ida. Koncerten var SÅ godt, præcis som forventet – eneste minus var, at den ikke var dobbelt så lang 😉
Sidst men ikke mindst (pyh, jeg synes, jeg har meget at fortælle denne uge) skete der det i går, at den sidste Atelier Aarhus kalender blev solgt. Vi har altså nu – 1 måned og 8 dage efter vi åbnede webshoppen – meldt UDSOLGT, og det er virkelig fuldstændig vanvittigt. Så vanvittigt, at det bestemt fortjener et indlæg for sig. Derfor vil jeg nu spare lidt på krudtet og blot sige mange, mange tak til de af jer, der har støttes os og bestilt et eksemplar. I er simpelthen de bedste altså!
Nu vil jeg hoppe til yoga og begynde mandagen på bedste vis. Jeg håber også, I får en god start på ugen 🙂

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke en uge! Godt du har tungen lige i munden 😉
  Og så et tillykke med projekt Aarhus Atelier! Det er virkelig godt gået. Min kalender står fint på hylden, og venter på at det nye år nærmer sig. Så er jeg sikker på, at der kommer meget mere styr på mit liv, når jeg hver dag kan skrive to-do lister, jeg ikke kommer til at smide væk, og kan danne mig et fint overblik over måneden.
  Du er simpelthen så sej!

  1. Jeg gør mit bedste 😉
   Mange tak, Janni!! Vi er så glade og stolte. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den, når du først rigtig tager den i brug 🙂

 2. Du er simpelthen så sej, Emma!
  Stort tillykke med Femina og ikke mindst stort tillykke med en udsolgt kalender. Jeg sad selv oppe til kl 00.00, da I lancerede for at sikre mig en, så den har jeg længe beundret. Glæder mig til at tage den i brug om 12 uger.
  Hav en skøn mandag!

  1. Hvor er du sød, Pernille 🙂 Mange, mange tak! Det er helt vidunderligt, at det er gået så stærkt.
   God mandag til dig også <3

 3. Om jeg begriber, hvor du får din energi fra… 😉
  Tillykke med kalendersalg og Femina – det er da helt vildt fedt!
  Jeg bestilte en kalender igår. Glæder mig til at se den “live”!
  Ha’ en god aften! 🙂

 4. Min mir spurgte forleden : hvad ønsker du dig til jul. mit eneste svar var: jeg ønsker mig et femina abonnent. Min ynglings blogger er blevet mad skribent. !! Du kommer til at sælge magasiner kære Emma 😉 jeg glæder mig 😉

Skriv en kommentar