Stort smil & betydningsfulde smykker

pa120348
{ Stik H&M // Nederdel Day Birger Et Mikkelsen // Sko Billi bi // Taske Mulberry }

At mit smil er ekstra stort på disse billeder skyldes ikke kun, at jeg lige havde spist en lækker brunch med nogle gode mennesker, men også at jeg havde publikum på, imens jeg forsøgte at posere og krydse benene på den rigtige måde. Outfit-skydning er åbentbart noget, folk synes er vældig interessant, men når man stiller sig op som en anden fotomodel i fuld offentlighed, må man vel finde sig i det? 😉
pa120350 pa120393
Outfittet her er egentlig ret standard, og det var faktisk smykkerne, jeg havde lyst til at vise jer. Både halskæde og øreringe er nemlig nye stjerne i min samling, og jeg er blevet så glad, så glad for begge dele.
Øreringene er en gave fra JEWLSCPH, og jeg synes især, de er fine, når jeg har mit hår til at hænge, da de på den måde nærmest falder ind i lokkerne. Halskæden er fra Stine A, og det er en af de mest betænksomme gaver, jeg nogensinde har fået, af en af de sejeste kvinder, jeg kender. Jeg blev overrasket med den sidste gang, jeg var inde på forlaget, “på grund af den, du er, og alt det, du gør”. Behøver jeg at sige, at den har hængt om min hals lige siden?
pa120372 pa120381

Dette indlæg er planlagt, da jeg er ude at rejse. Alle kommentarer er hjertens velkomne og godkendes mandag d. 24.  

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar