Dagens outfit & magiske høje hæle

pb130100
I sidste uge blev jeg spurgt, om jeg ikke ville dele lidt mere af min tøjstil her på bloggen. En sød pige ved navn Sandra skrev, at hun beundrede min stil og derfor gerne ville se flere billeder af, hvad jeg klæder mig i. Og sådan noget kan man jo ikke lade være med at blive glad for! Jeg vil hellere end gerne dele flere outfits og mere modesnak med jer, men på det seneste har jeg bare været lidt for slem til at pakke mig ind i den varmeste stik og den tykkeste jakke – et look jeg ærligt talt ikke ved, hvor inspirerende jeg synes er.
Sandras kommentar motiverede mig dog til at hanke en smule op i mig selv. For hey: De næste måneder bliver dagene kun mørkere, koldere og kortere, og jeg ved jo godt selv, hvordan det kan hjælpe på mit humør, at jeg føler mig godt tilpas og smart i tøjet.
pb130094 pb130086
Sådan her så jeg ud i søndags, hvor vi vandrede rundt i København hele eftermiddag. Og jeg følte mig heldigvis både smart og varmt klædt på. Tro det eller ej, så forblev mine fødder også glade, selv efter mange timers slentren i de høje støvler. Det skyldes Roccamore, der har været så venlige at forære mig et par af deres sko, der er designede til både at være smukke og til holde ud at gå i. Mega smart, og så VIRKER det(!). Jeg er muligvis deres nye største fan, jeg glæder mig til at præsentere jer mere for brandet inden længe, for jeg har ærligt talt svært ved at få armene ned.
pb130098

Bukser fra Zara // Skjorte fra Zara // Jakke fra COS // Luffer fra Markberg
Støvler fra Roccamore // Halstørklæde fra TGTBB // Taske fra Coccinelle

Hav en skøn, skøn tirsdag alle zusammen. Her står den på eksamensnørderi og en hyggelig kaffedate i eftermiddag 🙂

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Tak Jannike 🙂 Ja, de er ikke helt billige, men man får virkelig meget for pengene. Jeg har aldrig haft sko i så fantastisk kvalitet.

  1. Kan godt forstå Sandra – hold op et pænt outfit! Jeg pakker mig også ind disse dage, så jeg forstår præcis, hvad du mener!

  2. Skønt outfit! Det er dejligt med lidt farver, for hvor har man altså bare tendens til at hoppe i de sorte og grå klude (så matcher man i det mindste vejret 😉 )

Skriv en kommentar