Årets adventskrans og juleplaner

pb260528
Godmorgen til jer! Og rigtig glædelig 1. søndag i advent.
Vi har besøg af min søster denne weekend, så tiden går med en blanding af hygge og praktik. Der bliver ordnet lejlighed, set film i sofaen og lavet god mad i vores nye køkken 🙂
pb260523
I fredags købte jeg et fad, nogle lys og en buket rød ekaluptus, og wupti, så var årets adventskrans i hus. Jeg har virkelig glædet til denne morgen, til at kunne tænde det første lys, og generelt også til december i sin helhed. I år føler jeg for at gøre lidt ekstra ud af julepynten, da Simon og jeg skal holde jul for første gang – ikke bare sammen, men med begge vores familier i vores hjem. Dét føles altså lidt vildt, men jeg er så glad for, at det kan lade sig at gøre, for det er på den måde og med de mennesker, jeg aller helst vil fejre juleaften.
I må have en fantastisk adventssøndag. Kæmpe jule-klem fra mig.
pb260552
 
 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Ja, det gør det også lidt nemmere for sådan én som mig, der helst bare vil trylle noget sammen i sidste øjeblik 😉 hæhæ. Håber også at din dag har været god!

  1. Det lyder fantastisk hyggeligt at i skal holde jul sammen med begge jeres familier! Åh, hvor gad jeg godt det var mig, men det bliver ikke før vi får noget større end vores 49 km2 lejlighed ? Jeg skal hjem og forsætte med at pynte lidt op jul – Noget jeg ikke har gjort i 2 år, men nu skal det være!

    1. Du kan også tro, jeg glæder mig! 🙂 I må fejre julens sammen alle dagene op til. Lyder som en god idé at pynte op, så kommer man lynnhurtigt i julestemning 🙂

Skriv en kommentar