Interview på Aarhus Studenterradio // Fashion Forecast

pb120351
“Hvad synes Emma egentlig om tern?!”. Ja, det er nok ikke lige det spørgsmål, der oftest dukker op hos jer. Alligevel er var det et af de spørgsmål, jeg blev stillet, da jeg besøgte kælderen i studenterhuset for at blive interviewet af flinke Charlotte for et par uger side. Charlotte står bag Fashion Forecast, et radioprogram og podcast, der handler om mode, aktuelle trends og historien bag, samt Århus’ modebillede, og hun havde inviteret mig med som dagens gæst.
I podcastet snakker vi blandt andet om, hvorfor jeg blogger, og hvordan jeg startede. Vi taler om mine “blogger-venner”, virtuelle venskaber og om gode vinkler. Og så formår jeg at lyde en smule halv-arrogant, selvom det slet, slet ikke var meningen – det var vist mest fordi, jeg var ret nervøs over at skulle agere modeekspert 😉
Hvis I har lyst til at give interviewet et lyt, kan I finde det her og på iTunes. Jeg kommer på omkring 26 minutter inde i showet.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar