Min måned #Oktober2016

insta1
Godmorgen fra flytteboblen!
Lige pt. er flyttekasser, maling, polyfilla og grundrens hele vores verden, og vi bruger stort set alle weekendens timer på at gøre den nye lejlighed flytteklar. Det er hårdt men sjovt – og virkelig tidskrævende! Netop nu er det dog lykkes mig at finde et roligt øjeblik i sofaen, så jeg tænkte, jeg ville bruge lidt tid på at lave mit månedstilbageblik til jer her på bloggen – en smule forsinket, men bedre sent end aldrig 🙂
Jeg har måtte grave en smule i hukommelsen for at huske, hvilke begivenheder oktober bød på. Måneden virker jo allerede underligt langt væk. Men da jeg først fik scrollet igennem mit instagram feed, gik det op for mig, at der er masser af ting, både store og små, at se tilbage på og summe lidt over.
insta2
Oktober startede med en smuttur til København, hvor jeg havde et virkelig travlt program og fes rundt fra det ene til det andet. Alle aftaler og møder gik vildt godt, men jeg endte med ikke rigtig at nyde noget af det og ordenligt være tilstede, fordi jeg hele tiden småstressede over det næste sted, jeg skulle være, og alt det (jeg sagde til mig selv) jeg skulle nå. Not fun. I det hele taget havde jeg nogle ret dårlige uger i slut september/start oktober. Jeg havde svært ved at sove ordentligt (faresignal nr 1), bekymrede mig for meget (faresignal nr 2), og gik rundt med en knude i maven, på trods af at alt gik mig helt fantastisk (faresignal nr 3). Noget måtte gøres, det blev mere og mere tydeligt for både mig og nogle af de dejlige mennesker, der bekymrer sig om mig, men jeg synes virkelig, det var svært. Jeg har en gang prøvet at gå ned med flaget, og det vil jeg for alt i verden undgå skal ske igen, men det virkede helt umuligt bare at trykke på stop.
Løsningen blev en tur på Caminoen. Vores mini pilgrimstur kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt, for den tvang mig til at trykke på reset og trække vejret heeelt ned i maven. Jeg tror egentlig ikke, at det, jeg har gået og bakset med, har været stress som sådan. Kalenderen har ikke været mere fyldt end normalt – og jeg trives faktisk ofte bedst, når jeg har meget at se til. Det har mere været en følelse af ikke at have haft tid til at fordøje alt det, der sker. Mangel på tid til at omstille mig samt glæde mig og fejre ordentlig, før det var videre til det næste. Dén tid fandt jeg på vores rejse til Spanien. Når man går 7 timer hver dag, er der pludselig masser af tid til at få tænkt tingene igennem, og efter et par dage begyndte mit tankemylder at være mere stille. Og det var så-så rart. Da vi kom hjem blev det endnu mere tydeligt, hvor godt turen havde gjort mig. Jeg føler mig kort sagt som mig selv igen, overskuddet er tilbage, og min evne til at sige “pyt” er blevet fintunet 😉
insta3
Sidst men bestemt ikke mindst føler jeg for at lave et lille afsnit med ting, jeg kan blære mig med. Eller bare ting, jeg er virkelig, virkelig stolt af. Hvis man ikke kan det på egen blog, hvor så? 😉 Oktobermåned var nemlig måneden hvor Atelier Aarhus kalenderen blev revet væk, og vi måtte melde udsolgt. Det var måneden, hvor jeg blev kåret af Femina som en af 100 kvinder, der inspirerer og tør. Måneden, hvor jeg startede på mit drømmejob som freelance madskribent. Og måneden hvor jeg afleverede mit 3. kogebogsmanus. Det er virkelig fantastisk hvor mange drømme, jeg får opfyldt i øjeblikket, og da jeg gik og spekulerede på Caminoen, blev følelsen af taknemlighed ved med at dukke op. Blandt andet en stor taknemlighed til jer, der følger med, støtter og hepper, både når jeg deler mine succeser, men også, når at tingene er lidt svære. Så mange tak til jer <3
 

17 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære Emma
  Tak for (endnu) et dejligt indlæg. Jeg er vild med din blog og dine opskrifter/kogebøger og har tit tænkt, at du – udover at have stort talent – også har et iværksætter-gen og en energi helt udover det sædvanlige med alle de ting du har gang i. Derfor er det også helt rart at læse, at du har gode mennesker omkring dig og selv er opmærksom på de faresignaler du beskriver.
  Helt på sin plads med et prale-afsnit:-) Du har meget at være stolt af!! Stort tillykke med det hele.
  Fortsat god flytning!

  1. Hej Pernille 🙂
   Mange tak for din søde kommentar. Og godt at høre, at prale-afsnittet er velmodtaget, hæhæ – det er så rart, at opleve, at vi kan løfte hinanden op 🙂

 2. Lyder som om den Spanien-tur faldt på det helt rette sted 🙂 Sådan at gå så mange timer hver dag og bare få renset hovedet og nyde naturen på være helt fantastisk!
  Hvor kan jeg finde opskriften på din tærte på 2.sidste billede?
  Rigtig god søndag herfra!

 3. Du er så sej Emma! Jeg fik endnu en af dine kogebøger i fødselsdagsgave, og mine forældre spurgte mig “nå, er det hende, du er fan af, der har skrevet den?”. Dertil måtte svaret være “JA!”. Du er en kæmpe inspirationskilde, og jeg under dig virkelig al den succes du har fået!

  1. Haha 😀 Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med at have “fans” (kan vi ikke kalde os virtuelle veninder i stedet?!), men jeg er meget glad for at være en inspirationskilde :-* Kæmpe knus til dig!

   1. Jeg er pænt meget med på at være din virtuelle veninde! Jeg kan også godt høre, at fan lyder lidt underligt, særligt fordi du er så nede på jorden, men du må forstå, at mine forældre ikke rigtigt kender til hele blogverdenen 😉

 4. Og du fortjener virkelig den succes mere end nogen anden!
  Altid så rart at klikke ind på din blog – et helt unikt univers du har skabt. Så jordnært, positivt og inspirerende 🙂
  Alt mulig ros, samt fortsat god vind fremover!

  1. Sikke nogle skønne ord – jeg er meget glad for, at det er sådan du oplever mit univers 🙂 Mange tak for din søde kommentar <3

 5. Puha, sikke dog en måned, du har haft. Det lyder til at turen til Spanien faldt på det helt rette tidspunkt. Og må jeg så tillade mig at sige, at du er en pisse sej dame! Det er lidt vildt hvor meget du har opnået igennem bloggen. Så jo, jeg synes sgu, det er ret i orden at blære sig bare lidt (:
  Camilla | http://cammi.dk

Skriv en kommentar