Ses vi til Bogforum?

p5010011
Hey venner 🙂
I morgen klokken meget tidligt tager Simon og jeg toget til København med tasken fyldt med smagsprøver. Vi skal nemlig til Bogforum, og jeg glæder mig at opleve et lille glimt af den store bogfest.
Hvis I kigger forbi Bella Centeret i morgen søndag kan I finde mig på FADL’s Forlags stand kl 12, hvor jeg signerer bøger (der sælges med en fornem rabat) og deler lidt lækkert ud til de forbipasserende. Jeg håber på at se jer!
Nu vil jeg spise morgenmad i den nye lejlighed, hvor vi har overnattet for første gang. Det er ret underligt men virkelig skønt, og så er det en smule uoverskueligt med alle flyttekasserne, der lige er blevet pakket og nu skal pakkes ud. Vi må nå det, vi kan, inden vi i morgen flygter til København og får flyttepause med en hotelovernatning og lidt kærestetid 🙂

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Held og lykke på bogforum! 🙂
  Jeg skrev tidligere på ugen omkring solgryn-konkurrencen og du skrev du ville trække en vinder mandag, men kan simpelthen ikke se hvor indlægget er med vinderen? 😉

  1. Hej Ida 🙂 Tak!
   OTA-vinderen er fundet og har fået direkte besked over mail 🙂 Det blev August G. Wang.

 2. Åh jeg ville ønske, at jeg kunne komme forbi. Bogmessen skulle være helt vildt interessant, og jeg ville ønske at besøge dig der! Din kogebog har længe været på min ønskeseddel – dine billeder er altid så fine og gennemtænkte (og så er opskrifterne jo vidunderlige)
  God dag derude!
  Emma Jo
  nouw.com/joluxe

 3. Skal selv forbi BogForum i morgen. Det er altså virkelig en hyggelig messe. Ønsker mig din kogebog i julegave, så håber jeg diskret (eller mindre diskret) kan hinte til min mor, at din bog sælges til en god pris 🙂

Skriv en kommentar