Små ting

14976207_10210502741666819_1770866292_o
{ Momsregnskab er pludselig sjovere, når det fikses sammen med hende her }
pb050326
{ Moules frites i det bedste selskab }

pb050310
{ frokost på VW som en lille arbejdspause }
14975908_10210502742466839_1357696087_o
{ i det her køkkenalrum, står der sådan en plante her. Og jeg ønsker mig en selv! }

pa300168{ Græskarhummus, bagte rodfrugter og feta. YUM! }

Godmorgen alle sammen 🙂
Jeg kan sige jer, det går frem ad i vores nye hjem. Takket være de mange ekstra hænder, der har kigget forbi i weekenden, er det eneste, vi mangler nu, at male et par lister, og så er vi sørme klar til indflytning. Det bliver SÅ fedt, og jeg begynder virkelig at glæde mig til at rykke. Tidligere på ugen gav jeg en lille housetour ovre på Snappen (@emmamartiny), men hvis I ikke følger mig der, kan I glæde jer til en vlog senere på ugen, hvor jeg viser rundt.
Denne uge har jeg glædet mig til, omend den bliver en smule logistisk udfordrende. Halvdelen af alle vores ting står i flyttekasser, og resten skal være pakket ned fredag morgen, hvor flyttefolkene (AKA mine forældre) svinger forbi Århus med bil og trailer. I mellem tiden skal jeg skyde billeder til Femina onsdag, hvilket kræver både arbejde, planlægning og en del tid i køkkenet, samt forberede smagsprøver til på søndag, hvor jeg kigger forbi bogforum (det kan være, vi ses?!). Men, men, men! Det hele skal nok gå op. Køkkenet må blive det sidste, vi pakker ned, og heldigvis kommer min søde assistent Maria også med i fotostudiet – en kæmpe hjælp og vildt hyggeligt 🙂
Jeg håber, at I får en skøn uge hver og én. 1000 tak for alle de rare kommentarer, jeg fik med på vejen i går. I er simpelthen de sødeste!

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. De her indlæg er simpelthen så hyggelige! Det bliver sjovt at følge med i indretningen af jeres nye sted – er slet ikke misundelig her på mine 12 kvm 😉
    Hvor er det fine guldbestik fra?

    1. Hej Nanna 🙂 Det er jeg glad for, du synes! Vi har boet to mand på 35 kvardratmeter i 2 år, så I know how u feel 😉 Bestikket er fra house doctor.

  2. Jeg er simpelthen så betaget af billede nummer 2! Hvordan har du fået et så smukt og skarpt billede i kunstigt lys? Altså jeg formoder det er et billede af en lækker omgang aftensmad 🙂 Er det bare det samme kamera, som de andre billeder? Det er meget smukt.

Skriv en kommentar