Små ting

pb100336
{ en smuttur på AROS med Ida. Textures of life kan anbefales! }

pb120347
{ første frokost i den nye lejlighed }

pb130119
{ en skøn, skøn aften på El Nacional  }

pb120010
{ nye hæle fra Roccamore, der tilmed er fantastiske at have på i timevis }

pb130109
{ en arbejdstur bliver pludselig til en miniferie, når Sims er med }

Hey venner 🙂

Sikke en uge, den sidste har været! Vi er endelig flyttet, og selvom det er et komplet kaos, er det virkelig også rart endelig at kunne pakke de første kasser ud i den nye lejlighed. Det eneste, der pt. er rigtig på plads, er køkkenet – her var jeg lynhurtig til at rykke alt mit tingeltangel ind i skabene, og jeg ELSKER det allerede 😉

Efter at have brugt den første halvdel af weekenden på flytningen, tog Simon og jeg i går til Bogforum. Her delte jeg lidt smagsprøver ud, signerede bøger og snakkede med ligesindede bogglade mennesker (og nogle søde, søde bloglæsere). Egentlig havde jeg følt, at det var lige lovlig travlt at skulle være i København formiddagen efter storeflyttedag, men det endte faktisk med at blive et rigtig skønt break – især fordi Simon joinede mig (seriøst: han er den bedste!), så turen nærmest endte med at blive til en lille miniferie. En blød hotelseng, vinduesshopping hånd i hånd og en lækker middag på en helt almindelig søndag er slet ikke så dårligt endda.

Lige om snart hopper vi ud af sengen og ned til morgenmadsbuffeten. Jeg har et møde her til formiddag, og derefter suser vi hjem til Århus. Tilbage til hverdagen og eksamen for mit vedkommende, men det er faktisk helt OK 🙂

Hav en skøn uge alle sammen. Klem fra mig!

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg glæder mig sådan til at se, hvordan I får indrettet jer i det nye hjem 🙂
    Og tak for den hurtige snak i går. BogForum er ret kaotisk med alle de mennesker, så følte lidt jeg var alt for distanceret. Men tak for signeringen, det var fedt at se dig ‘live’ og smage din bønnebrownie.

  2. Hej Emma
    Hvad er det for en lækker frokost, du får dig? Findes der mon en opskrift til især salaten og det, der ligner falafler?
    Tak for en altid inspirerende blog!
    Kh.

Skriv en kommentar