Video: En dag i mine sko

pb120024
Udgivet i samarbejde med Roccamore // Sponsoreret 

Jeg elsker at gå i høje hæle. Lidt ekstra centimeter under fusserne giver min selvtillid et 10 centimers løft, og derfor hopper jeg gerne i støvler med højde – både til en afslappet tirsdagskaffedate, til møder og naturligvis også om aftenen til diverse festivas. Det ene problem er (og nu påpeger jeg noget, som I garanti-garanteret alle kender til), at lige så meget som jeg elsker at gå i højehæle, ligeså meget hader jeg den pinsel, nogle af mine yndlingssko udsætter mig for.
Netop det problem, har virksomheden Roccamore sat sig for at løse. Hvorfor ikke skabe et design, der både ser smukt ud ud af til, men som også indvendigt er skabt således, at de er behagelige at have på i mere end 30 minutter?
Den seje powerkvinde bag brandet er Frederikke Schmidt. Hun er uddannet skodesigner i Firenze, og da hun vendte tilbage til Danmark efter at have arbejdet flere år i modebranchen i Italien, satte hun sig for at skabe et par høje hæle, der var behagelige at have på. Hør Frederikke fortælle om designprocessen lige her.
pb120002
Jeg har brugt Roccamores hæle den sidste måned, og jeg er mildtest talt begejstret. Det er skønt at kunne tage høje sko på om morgenen og at vide, at ens fødder stadig har det fint, når man kommer hjem sidst på eftermiddagen. En af de dage, hvor jeg testede skoene, var jeg et smut i København sammen med Simon. Vi var afsted i to dage, og det var det eneste par sko, jeg havde med, så jeg må indrømme, at jeg var en smule nervøs for, om de nu ville kunne præstere –  tidligere havde jeg nemlig kun haft skoene på en aften eller et par timer her og dér. Hvordan det gik, kan I se i videoen her under:

Musik: LANY – ILYSBLANY – Walk Away

10 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar