Hudplejeluksus & en konkurrence

pb270583

Indlægget er udgivet i samarbejde med A-Derma

I dag er jeg teamet op med A-Derma for at dele lidt kærlighed rettet mod deres skønne produkter. Brandet er uden tvivl et af mine yndlings,  så da de spurgte, om jeg ville være med til at snakke hudpleje og dele en skøn konkurrence, var jeg hurtig til at sige ja.
Jeg har haft ret svært ved at finde ud af, hvad jeg skal ønske mig i år – de ting vi mangler til lejligheden er af den halvdyre slags, og derudover, synes jeg faktisk ikke, jeg mangler så meget – og jeg tænker, at flere af jer har det på samme måde. Derfor kan dette indlæg også fungere som et lille julegavetip til jer, der synes, jeres hud trænger til lidt ekstra forkælelse. Her kommer et godt bud 🙂
pb270591
A-Derma er et af de brands, der bliver ved med at vende tilbage til min skønheds-hylde. Særligt deres 24h ansigtscreme er en vinder hos mig, først og fremmeste fordi, den bare virker, og giver min hud alt det, den har brug for (masser af fugt uden at fedte), men også fordi emballagen er så fin. What you see, is what you get: Enkelhed, renhed og kvalitet.
Alle produkterne fra A-Derma er plantebaserede og indeholder et minimum af ingredienser. Ingen æteriske olier, ingen farvestoffer, ingen alkohol og ingen parabener. Deres mission er at udvikle effektive og bæredygtige produkter, der produceres med omtanke for miljøet, hvilket også er et stort plus i min bog.
pb270588

Alle produkterne, jeg har testet, er lavet i fine rejsestørrelser, der er perfekt til tasken eller i håndbagagen, når man skal hjem på juleferie. Udover favoritten til ansigt, Hydralba 24h Rich Hydrating Cream, har jeg også været særligt glad for den lækre lip balm, der føles utrolig rar på læberne. Sammen med håndcremen, der er en vaskeægte fugtbooster, har den lille tube fundet en fast lomme i min håndtaske. Og så bliver jeg også nødt til at nævne tørshampooen fra søsterbrandet Klorane, der er perfekt at have med på farten til nødstilfælde, samt den lille stick med en virksom reparationscreme, som jeg bruger på mine knoer, der skriger på ekstra fin behandling her om vinteren. 


{ Konkurrence }
Følg A-Derma på instagram, hvor I har mulighed for at vinde en fin gaveæske med alle mine favoritter:

A-DERMA HAND CREAM 
A-DERMA LIP BALM
A-DERMA HYDRALBA 24H RICH HYDRATING CREAM
A-DERMA DERMALIBOUR+ STICK
KLORANE DRY SHAMPOO


Held og lykke! Og rigtig god lørdag til jer alle 🙂

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Uh, det brand sværger mange ting når alt andet ikke virker! 🙂
    Jeg har meget tør hud og skaller, så jeg har tit overvejet at købe lidt fra dette mærke.
    God konkurrence, og glædelig 3. december!

Skriv en kommentar