Min måned // November 2016

collage2
Er jeg den eneste, der synes, at den sidste måned er fløjet forbi?! Jeg ved det, jeg ved det – det siger jeg hvér måned, men denne november, føler jeg nærmest ikke, nåede at begynde, før den var ovre. I dag vil jeg dog alligevel forsøge at tage et kig tilbage på de sidste fire uger. Hvis du er ny her på bloggen, kan jeg oplyse, at dette er indlægget, hvor jeg bliver både filosofisk og sommetider lidt rørstrømsk. Er sådan noget ikke er din kop thé, og vil du helst bare have opskrifter og livstilstips (helt cool med mig!), skal du være velkommen til at klikke tilbage en anden dag. Hvis du til gengæld elsker at småsnage lidt og synes, det er hyggeligt at følge med i, hvad jeg forestager mig, kan du finde alle “Min Måned”-blogindlæg LIGE HER.

November har først og fremmest stået på flytning. Er I trætte af at høre om det endnu? Too bad 😉 For det æder stadig en ret så stor del af min bevidsthed og tid og kommer nok til at gøre det nogle måneder endnu. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men jeg havde godt nok ikke regnet med, at det skulle være helt så energikrævende at rykke fra den ene ende af byen til den anden.
collage1
Vi er stadig overhovedet ikke på plads (som i overhovedet ikke!), men jeg har alligevel taget mig den frihed at fylde hele hytten med friske blomster. De står pt. og pynter ved siden af flyttekasserne, som jeg higer efter at pakke ud – vi har bare ingen opbevaringsmøbler endnu, og så er det pludselig ikke så nemt. Det er virkelige, virkelig rart at være flyttet og at have mere plads omkring os, men samtidig synes jeg også, det er en smule frusterende ikke at kunne finde sine ting og at skulle rode tre flyttekasser igennem for at lokalisere strømpekassen 😉
Udover flytningen har måneden også stået på en (heldigvis meget stille og rolig) eksamen og moderate mængder arbejde. Jeg har redigeret kogebogsmanus, skudt billeder til Femina og naturligvis stræbet efter at kigge forbi bloggen her dagligt. Vi har også forsøgt at skyde forsiden til min næste kogebog, men jeg har SÅ svært ved at beslutte mig for, hvilken vi skal vælge. Måske I har lyst til at give jeres besyv med? Følg mig på snapchat @emmamartiny, så deler jeg lidt billeder af de forskellige muligheder senere i dag.
Tilsidst vil jeg bare ønske jer en fantastisk december. Glædelig jul for søren! 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar