Nytårstop på udsalg

pc260178

indeholder affiliatelinks

Denne top fra Ganni må være et af årets bedste køb. Den er blevet brugt til alt fra business-møder til privatfester, og her i juledagene har den også været på et par gange. Faktisk tror jeg, den ender med at komme på nytårsaften også – desværre ikke med den matchende nederdel, som jeg lige har bestilt (til udsalgspriser!) – men med et par sorte culotter og højehæle (Roccamores, naturligvis – så jeg kan holde til at danse hele natten).
I morges fandt jeg den smukke top på udsalg, så jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte tippe jer her på bloggen. Find den lige her. 
pc260173
Jeg håber, I har haft nogle herlige juledage. Dét har vi – de er virkelig blevet nydt i fulde drag – men i dag er det tilbage bag computeren et øjeblik, hvor der venter en lang to-do-liste, inden vi kan snuppe fire dages ekstra ferie indtil nytår. Som I måske har opsnappet, skal vi fejre det nye års ankomst i Amsterdam, og i morgen klokken meget tidligt er der afgang. Det er jeg slét ikke klar til endnu, så jeg må hellere stoppe min hygge-blogging overspringshandling her, og komme i sving 🙂
pc260181

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Dit hår er simpelthen så lækkert på de billeder! Mon der allerede er et blogindlæg om hårrutine/produkter eller er du mon så heldig, at du ikke behøver at gøre så meget ved det før det sidder sådan? De forskellige farver kommer virkelig til deres ret på disse billeder – Ser SÅ flot ud <3 😀
  Ha en rigtig god tur til Amsterdam og godt nytår! Glæder mig til at følge dig og bloggen igen i 2017 😀

  1. Mange tak Caroline! Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig gør noget andet end at forsøge at lade være med at vaske det mere end 1-2 gange i ugen. Om aftenen ruller jeg håret op i en stor knold på toppen af hovedet, og det giver lidt fald. Men det er sådan det set 🙂
   Kæmpe knus fra Amsterdam <3

 2. Jeg købte faktisk denne fine top efter jeg så dit indlæg. Har dog ikke fået den brugt endnu, da jeg har lidt problemer med hvad jeg skal have på indenunder?

 3. Hvad hedder modellen? Den er nemlig udsolgt på bootz, men jeg MÅ kunne finde den – for den er for lækker!! Og jeg er også kæmpefan af dit hår… Hvilken shampoo/conditioner bruger du?
  Hav en skøn søndag aften xx

  1. Hej du 🙂 Jeg beklager – jeg kan simpelthen ikke finde den nogle steder 🙁
   Og tak! Jeg bruger en fra Maria Nila i øjeblikket, men vasker kun mit hår 1 gang ugentligt.

Skriv en kommentar