Rare striktrøjer og lidt om at gøre sig umage

pc170289-21
Jeg har vist sagt det før: Jeg har virkelig været faldet af på den, hvad gælder min påklædning denne vinter. Mit mest brugte outfit (og her taler vi altså nærmest 75% af tiden) har været en af Simons gamle striktrøjer sammen med at par jeans eller en nederdel. Og har jeg endelig fået taget mig sammen til at tage en kjole på, er jeg endt med at smide den store, lune, rare grå stiktrøje over igen på vej ud af døren 😉
pc170296
Godt nok er striktøjen varm og behagelig, men pænt, det er den altså ikke. Og derfor besluttede jeg mig for et par uger siden for, at nu skulle det altså være. Jeg måtte finde noget, der var lige så rart, som det var pænt. Løsningen viste sig i &OtherStories, hvor jeg hev 2 striktrøjer med ud af butikken. Denne her vamsede, sarte laksefarvede sag, og den grønne pæne sag, jeg allerede har vist jer. 
pc170282
På mange måder er det jo ligemeget, hvad vi klæder os i – selvom vi ser anderledes ud, ændrer det jo ikke på, hvem vi er – og så alligevel ikke. For det gør mig altså lige en tand mere selvsikker, når jeg føler mig smart i tøjet, og så bliver jeg glad af pæne ting og af at gøre mig umage – om det så gælder mad, bolig eller min garderobe, eller nogle af de andre tøseting, jeg holder at skrive om her på bloggen.
pc170302
Hav en fantastisk onsdag alle sammen. Jeg sidder stadig midt i eksamen, men heldigvis er det ovre lige om lidt, og så er det juleferie(!). Hip hurra, hvor jeg glæder mig 🙂

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Åh, jeg kender godt følelsen Emma i forhold til, at man lige skal tage sig ekstra meget sammen her om vinteren for at klæde sig pænt, når det er så hunde koldt udenfor. Jeg ender tit med, at nogle dage gør jeg vildt meget ud af mig selv (pænt tøj, fuld makeup etc.), og så andre dage hvor jeg bare går rundt i en stor strik, løse bukser og ingen makeup. Men som du siger, så har man det bare liiige det bedre med sig selv, når man faktisk har gjort noget ud af sig selv. Har jeg flere dage, hvor jeg ikke rigtig gør noget ud af mit udseende, så når jeg altid sådan et mætningspunkt, hvor jeg bliver træt af at kigge på mig selv, og så tager jeg mig altid sammen, og giver den lidt ekstra gas på udseendet 🙂

  1. haha, du lyder præcis som mig 😉 Sommetider skal man lige have “nu tager du dig altså sammen”-snakket med spejlbilledet 😉

 2. Hej Emma, hvor er dine flotte ringe fra?? 🙂
  Vild med outfittet og tak for verdens bedste blog og bøger <3
  Kram herfra

  1. Hej Maria 🙂
   Den med de tre små sorte sten er fra JEWLSCPH og den anden er en unika ring, som desværre ikke har noget brand.
   Tak for de søde ord. Rigtig god jul!

 3. Pyh, jeg kender følelsen! Købte en stor, oversize strik på et loppemarked i efteråret, og jeg har den nok på 4-5 dage om ugen. Faktisk også lige nu, haha. Det er bare så koldt, så det er ikke rigtigt til at holde ud, hvis ikke man har en tyk trøje på, vel? Jeg må nok hellere følge dit eksempel, og få anskaffet nogle flere, så jeg i det mindste kan variere mit varme look en smule 😉
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

Skriv en kommentar