Små ting

p1070479
{ jeg eksperimenterer med surdej i øjeblikket }

p1020306
{ krystallen, jeg talte om i gårdagens podcast }

p1080531
{ endnu en souvenir fra Amsterdam }

pc260153
{ weekendmorgenmad med Sims er noget af det bedste, jeg ved }

p1080524
 { julegave fra Scanpan, der skriger både pænhed og kvalitet. Glæder mig til kobber-magi på mine madbilleder }

pc190439
{ den lækreste citronkage med polenta & mandler fra Fabelagtige Fristelser }

I sidste uge proklamerede jeg, at jeg var blevet bedre til at trykke på pause og tage min fritid seriøst. Og det er jeg nu altså også – men nogle gange må man droppe selv de bedste intentioner og indtage lidt af en undtagelsestilstand, hvor aftenerne bliver brugt på arbejde og eftermiddagene på praktikaliteter. Sådan en uge kan denne vist ikke undgå blive, må jeg nok erkende, når jeg kigger på dagene i min Atelier Aarhus kalender. Wauw, der bliver fart på. Godt nok er alle planerne af den spændende og sjove slags, men jeg kan alligevel mærke, at jeg skal gøre mig umage for ikke at blive helt småstresset på forhånd.
De næste tre dage har jeg besøg af et filmhold her i lejligheden fra morgen til aften, og de ringer faktisk på min dør lige om et øjeblik (yes. kl 07!!). Derudover har jeg en Femina-skydning på torsdag, to møder fredag, og et par deadlines, der skal nåes inden da. Pyha, det er godt nok ikke helt optimalt – men mon ikke, det hele nok skal gå. Jeg må bare slå mit boss-mode til og huske mig selv på selv på, hvor heldig jeg er at have travlt med opgaver, som jeg virkelig elsker 🙂


Jeg håber, at I får en herlig (og en smule mere rolig) uge. Følg med på Snapchat @emmamartiny, hvis I har lyst til at se, hvilke seje film, vi bikser sammen til jer de kommende dage.

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kan slet ikke overskue hvor gode de boller der ser ud!! :O :p er det en opskrift der er tiltænkt at dele eller er det til kogebog? 🙂 Håber du får en god uge trods travlhed! Når man er i fuldtid praktik langt fra ens bopæl er det nemt ikke at få fyldt kalenderen for man er så mast når man endelig er – sent – hjemme at man ikke kan lave noget haha!

  1. Hej Karin 🙂 Jeg læser kommunikation. I øjeblikket arbejder jeg dog for mit forlag som en del af studiet.

  1. Hej med dig 🙂 Det gør jeg så vidt muligt, da jeg har problemer med maven. Bollerne på billedet er dog bagt med ølandshvedemel. Samme dag bagte jeg et glutenfrit surdejsbrød, hvor surdejen var lavet på boghvede, og det fungerede super 🙂

 2. Hvad siger krystallen om, at man ved første øjekast troede, det var en kanapé med noget rå laks ovenpå? #madøre 😉
  God uge! Pas på dig 🙂

  1. hahaha 😀 Jeg synes også, jeg må tage en del af skyldes – mine billeder i “små ting”-indlæggene er jo mad 90% af tiden 😉
   God uge til dig også, søde Laura 🙂

   1. Der er nogle kaffekopper(kobber og hvid kop) på dit billede fra din weekendmorgen med din kæreste 🙂
    Eller er det mig der ser helt forkert, det er måske ikke kopper 😛

  1. Hej Christina 🙂 Jeg eksperimenterer stadig lidt med opskriften. Så snart den er helt på plads, deler jeg den uden tvivl 🙂

Skriv en kommentar