Små ting

Processed with VSCO with hb2 preset{ på morgenmadsjagt efter søndagsyoga }

Processed with VSCO with hb2 preset{ Mia er ved at blive en sand kaffenørd – og jeg er vild med det! }

Processed with VSCO with hb2 preset{ åbning af YO Studios i København. Malene er den sejeste! }

Processed with VSCO with hb2 preset{ verdens fineste ballon til fest med Buzzanova }

Billede-27-01-2017-16.42.07{ en festlig hummusservering }

Godmorgen kære venner!
I kan tro, jeg satte pris på at vågne op i min egen seng her til morgen. Ved siden af Simon og med en helt stille og rolig hjemmearbejdsdag i sigte. Størstedelen af sidste uge brugte jeg i København, og selvom begivenhedsrige dage i hovedstaden bestemt også er noget, jeg nyder, er hjemme nu altså bedst.
Når jeg er i København, bliver jeg mødt af spørgsmålet “men du flytter vel også herover snart(?)” måske… 5-10 gange om dagen? (seriøst!) Og selvom det for nogle nok virker lidt skørt, kommer jeg med det samme svar hver gang: Nej, det er ikke vores plan. I hvert fald ikke lige nu, og måske aldrig. Århus er hjem, det har det altid været for Simon, og det er det blevet for mig. Man aldrig ved, hvad fremtiden bringer (måske et ophold i udlandet for en stund?), men vi har det rigtig godt, hvor vi er lige nu, så der er ingen flytteplaner i sigte. På papiret virker det nok mere praktisk at bosætte sig der, hvor meget af mit arbejde (og branchen jeg efterhånden er en del af) befinder sig. Men helt ærligt: Det tager ikke engang tre timer fra Århus til KBH, og den tur klarer jeg snildt et par gange i måneden med et godt podcast i ørene og gøremål på MacBooken.
Nok om det, og mere om noget, der er en del mere spændende: I denne uge udkommer min første madplan i Femina – noget jeg har glædet mig helt åndsvagt til! På torsdag kan I købe magasinet i bladkiosker landet over, og fremover vil det hver eneste uge indeholde 5 af mine opskrifter på lækker, sund og nem hverdagsmad. Jeg håber, at et masse mennesker vil få glæde af dem, og ser sådan frem til at høre, hvad I synes om det, vi har arbejdet på i mange måneder efterhånden. Så hey! Køb lige Femina på torsdag, ikke? Jeg har hørt rygter om, at det også indeholder et interview med én, I kender ret så godt 😉

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar