Små ting fra Amsterdam

pc290065
{ den fineste lille krystalshop }

pc290618-2
{ det bedste selskab <3 }

pc310736
{ turister på tur }

pc290079
{ forret hos Hotel de Goudfazant }

pc300100

{ sé lige en farvepalette! }

pc300140
{ besøg i Foodhallen }

pc310185
{ lun formiddagssnack i kulden }

Godmorgen til jer på årets første rigtige dag. Vi kan godt blive enige om, at 1. januar ikke rigtig tæller, ikke? Det er sådan et underligt limbo, hvor tiden står stille, mens dagen alligevel formår at slutte, før den overhovedet er gået i gang. Fyldt med tømmermænd, venners venners året-der-gik statusopdateringer, tanker om fortiden og om hvad, de næste 12 måneder mon byder på.
Jeg brugte selv hele dagen i går i en bil i godt omend en smule klatøjet selskab. Vi har haft den dejligste, afslappende ferie i Amsterdam, og i forhold til, hvordan storbyferier plejer at efterlade mig, føler jeg mig overraskende frisk og inspireret – klar til 2017 🙂
Nytårsaften var også et hit. Mette og Jacob havde fundet den helt perfekte location, så efter bobler, dronningens tale og gode nytårssnakke, trissede vi gennem smukke Amsterdam efter endnu mere boblevand, hummer, østers, dans, og jeg ved snart ikke hvad. Kæmpe succes! Jeg håber også, I havde en god aften?
I dag er også årets første arbejdsdag for mit vedkommende, og jeg har faktisk virkelig glædet mig til at komme i sving. Der allerede så mange gode ting på tapetet for 2017, og jeg har sådan på fornemmelsen, at det bliver et helt fantastisk år for Simon og jeg både professionelt og privat. Mit 2017 vil jeg til at tale mere om i denne uges podcastepisode, så husk at tjekke ind eller opdatere jeres podcast app på søndag, når det går løs.
Apropos podcast vil jeg gerne sige mange, mange tak for den fine modtagelse 2. sæson fik i går. Så mange søde beskeder og kommentarer og en placering som et af de 25 mest lyttede til podcast i Danmark – SÅ dejligt altså 🙂

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det er virkelig nogle fine billeder, som du har valgt at dele med os.
  Personligt har jeg talt ned til, at jeg kunne komme til at tage jeres fine kalender i brug, og endelig har datoen rundet 1. januar. Har haft en lidt naiv idé om, at mit liv ville blive mere struktureret, når jeg kunne tage kalenderen i brug. Nu må vi se om det kommer til at ske 😉
  Hvilken app bruger du til podcast? Efter jeg har skiftet til Android kan jeg ikke finde ud af, hvilken app der er virkelig god.
  Godt nytår! 🙂
  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Hej Janni 🙂
   Jeg er sikker på, den kommer til at hjælpe! Glæder mig til at høre, hvad du synes 🙂
   Jeg kender desværre ikke nogle android apps, da jeg bruger den, der findes på iPhones som standard.

 2. Kære Emma
  Godt nytår! Jeg blev en af dine læsere i 2016, og jeg synes din blog er så mægtig fin. Elsker især dine opskrifter. Cashew-curry er blevet en ny favorit, og til nytår lavede jeg både lammestank samt chokoladekagen, og det var en kæmpe hit!
  Held og lykke i 2017!
  Kh.
  fra en anden eksil-skibonit

  1. Hej Mette 🙂 Dejligt, du har lyst til at følge med! Det er skønt at høre, at du har glæde af mine opskrifter – det gør mig simpelthen så glad 🙂

 3. Hej Emma
  Kommer der et januar udsalg på dine kogebøger?
  De er SÅ lækre, men også i den meget dyre ende.
  Godt nytår

  1. Hej Vibeke 🙂
   Jeg kan forestille mig, at SAXO eller enkelte bogbutikker måske holder udsalg. Mine bøger koster mere, fordi man får mere – der er næsten dobbelt så mænge opskrifter i, end man normalt ville finde en i kogebog 🙂

Skriv en kommentar