I denne uge i Femina…

P2020486
Et forsinket godmorgen fra mig til jer 🙂
Jeg har haft en lidt langsom start på dagen, da jeg lige skulle nå forbi den nærmeste bladkiosk for at købe det nye nummer af Femina. Og så skulle jeg lige bruge et øjeblik på at falde ned igen, efter at have jublet over at se mine opskrifter pryde flere sider i magasinet. I denne uge er der tilmed en artikel om mig, hvor man kan læse om den rejse, jeg har været på, siden jeg satte foden i døren på mit forlag for tre år siden.
 
P2020491
Netop nu sidder jeg og nyder en kop kaffe og en morgenbolle på kontoret, imens jeg bladrer igennem det fine magasin. Lov mig lige, at I snupper det med på vejen hjem i dag, ikke? Og gerne hver eneste uge fremover, hvor hele året rundt kan finde 5 af mine opskrifter på hverdagslivretter med masser af grøntsager og smag. Jeres support betyder så uendeligt meget for mig, og jeg havde aldrig været der, hvor jeg er i dag, havde I ikke læst med, kommentereret og bakket op.
P2020503
Senere i dag bringer jeg en af opskrifterne fra denne uges madplan, så kig forbi.
Kæmpe klem til jer!

30 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma.
  Det er godt nok lidt ude af kontekst, men jeg kan huske at du har snakket om en højskole du har været på, hvad var det for én?
  Overvejer nemlig at tage på højskole til næste år, og den lød rigtig spændende!
  -Andrea 🙂

 2. Det må være fedt at se alt det, som du har arbejdet på så længe, komme rigtig til live for første gang i bladet!
  Stort tillykke med din nye titel som “stjernekok” 🙂 Du er simpelthen for sej”

 3. Hej kære Emma,
  Sikke nogle lækre opskrifter! (har selvfølgelig været ude og købe bladet ;)) Mums, dem glæder jeg mig til at prøve 🙂 Tillykke med det, det er virkelig sejt gået!

Skriv en kommentar