Materiel lykke & en invitation

P2040550
Udgivet i samarbejde med Roccamore

Hvis jeg skal beskrive, hvad materiel lykke er for mig, må det være at iføre sig et outfit kún bestående af ting, man elsker. Lækre kvalitetitems, der både ser fantastiske ud og som samtidige er behagelige at have på. I ved, de outfits hvor alt bare spiller, og hvor man føler sig godt tilpas – og lidt mere lækker end normalt ;-).

Sådan havde jeg det i lørdags, da jeg hoppede i to nye garderobefavoritter. Silkekjolen fra Ganni er jeg stadig helt oppe at køre over (der er stadig få kjoler tilbage til -35%), men det var virkelig et væskeægte lykkemoment at kunne bære den sammen med elegante stiletter fremfor de sneakers, kjolen har fået selskab indtil nu.

 P2040578
Stiletterne er naturligvis fra Roccamore. Et brand, jeg det sidste halve år er faldet pladask for – så meget, at vi har indgået et samarbejde her på bloggen, så jeg kan dele min forelskelse med alle jer. Måske I kan huske, at jeg interviewede kvinden bag Roccamore, Frederikke Antonie Smith, i en podcastepisode? Den sidste tid har Frederikke og jeg lagt hovederne i blød for at finde frem til en måde, vi kan dele de smukke (og behagelige!) stiletter med jer.
Det fantastiske ved Roccamore forstår man først, når man tager skoene på. Godt nok er de høje hæle designet i Danmark og håndlavede i Italien (samme sted som Valentino!), men det er den måde de føles, der gør dem helt unikke. Skoene er nemlig lavet med en særlig sål, der er designet til at støtte foden, så de bliver behagelige at have på i timevis. Den ekstra støtte gør også, at man kan gå pænere og mere ubesværet med ekstra selvsikkerhed.
P2040568
{ Roccamore event i Århus }
For at give flere af jer mulighed for at prøve, hvordan det føles at gå i de smukke høje hæle, er Roccamore og jeg ved at planlægge et event i Århus. Jeg kan allerede nu afsløre, at I skal sætte kryds i kalenderen om eftermiddag d. 23. februar. Hvis I altså kan lide smukke sko, champagne og lækre søde sager 😉 Mere information følger senere på ugen, og teamet bag Roccamore og jeg glæder os allerede helt vildt til nogle hyggelige timer, hvor I rigtig skal forkæles.
roccamore

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej du 🙂 Roccamore holder allerede sommetider events i København. Du kan læse mere om det på deres hjemmeside.

  1. Åh. De sko er simpelthen så pæne, men min fod har et alt for bredt stykke, til at de er behagelige for mig. Så hvis Frederikke mangler inspiration, så må hun gerne tænke på os med knyster eller brede fødder, der også gerne vil kunne gå i behagelige højehæle 😉

Skriv en kommentar