Min måned // Januar 2017

collage1
Så gik årets første måned sørme. Og februar er allerede skudt godt i gang – særlig efter den fine modtagelse og alle de søde ord, jeg modtog i går, hvor min første madplan udkom i femina. I dag er det tid til, at jeg vil kaste et blik tilbage på de sidste fire uger samt fundere lidt over, hvilken størrelse de næste mon bliver. Hvis I er nye her på bloggen, vil I opdage, at det er noget, jeg gør hver måned. Tag et kig tilbage i arkiverne lige her. 
collage3
Januar har været… Ja, rigtig januar-agtig. I ved, sådan lidt hverdagsgrå efter en julemåned med fest, glitter og masser af selskabeligheder. Vejret har ikke været det bedste – gråt, vådt og koldt beskriver det vist bedst – og for sådan en mildere vinter-demi-type som jeg, kræver det masser af sterinlys, hyggesokker og hjemmebag, for at mit humør ikke skal droppe alt for meget. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor alt det bedste ved årets mørke måneder er forbeholdt december og straks forsvinder d. 1. januar?! Måske jeg skulle skrive til Århus Kommune og bede dem om at lade julelysene hænge bare lidt længere? 😉
collage4
Spøg til side – når alt kommer til alt, har januar faktisk slet ikke været så værst endda. Selvom humøret ikke er sommerferie-højt, er jeg jo så heldig, at min hverdag næsten udelukkende består af ting, jeg virkelig holder af. Jeg har løbet lange morgentur med Mads, fået indrettet mig godt på hjemmekontoret og arbejdet på min næste kogebog. Jeg har lavet masser skøn mad, redigeret tonsvis af opskrifter, og startet Martiny Podcast op igen. Og så har vi gået dejlige, daglige eftermiddagsture, netflixet den og fået hængt vores spisebordslampe (efter tre måneder…). Som sagt: Slet ikke så værst endda.
collage2
Februar bliver spændende af flere årsager:
For det første udkommer mine opskrifter nu ugentligt (ja! ugentligt!) i Femina. Det er simpelthen så fedt, og jeg håber virkelig, at mange får glæde af dem.
For det andet ryger min næste kogebog “Fabelagtige fristelser” i trykken næste fredag. At nå fra idé til bog er altid lidt en hård fødsel, men nu er vi snart i mål, og jeg kunne ikke være gladere over resultatet. Samme dag har vi inviteret en masse gode mennesker til indflytterfest – perfekt anledning til rigtig at få det fejret!
Sidst men bestemt ikke mindst sker der det, at jeg ikke længere blot har én ansat i mit lille selskab (en sur mand fra SKAT lærte mig tidligere på ugen, at jeg har et selskab og ikke en virksomhed. Og fik mig på samme tid til at føle mig virkelig dum). Fra på mandag er vi nemlig hele tre personer, som kommer til at arbejde bag kulisserne, og jeg glæder mig så meget til at se, hvad det bringer med sig. Det er naturligvis stadig mig, der sidder bag tasterne her på bloggen, og jeg som udvikler alle opskrifter, men flere hænder betyder, at vi kan producere endnu federe indhold til jer på tværs af alle platforme. Og dét håber jeg, I kommer til at kunne mærke 🙂


Det var alt for nu. Det er tid til at hoppe i løbeskoene og smutte i YO, hvor der venter en halv times HIIT træning. Pew… Jeg glæder mig allerede lidt til, det er overstået 😉
Kig forbi bloggen senere i dag, hvor jeg har en omgang “Links I Like” klar til jer. Og rigtig, rigtig god weekend, når I en gang når så langt!

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma
    Jeg fulgte ikke med i din første sæson af Martiny Podcast (stor fejl af mig, haha), men jeg har hørt med i anden sæson fra start. Wow, hvor du god! Du er så behagelig og velovervejet at høre på. Emnerne er vildt spændende, og kombinationen af solo- og interviewafsnittene giver en god, afvekslende struktur og dynamik. Jeg vil helt sikkert gå i podcast-arkivet og lytte til sæson 1 – og så glæder jeg mig til at lytte til de følgende afsnit i din nye sæsonen 🙂
    Knus Anne

    1. Hvor er det bare dejligt at høre! 1000 tak! Du kan tro, din søde kommentar varmer 🙂
      Kæmpe knus til dig også!

Skriv en kommentar