Min nye yndlingskjole på tilbud

P1310202
Jeg har fået mig en ny yndlingskjole. Den er stribet (på den rigtige led). Er lavet af silke. Har en elegant høj hals. Taljebånd. Er feminin og klassisk men alligevel cool.
Kan I gætte, hvor den er fra? (nej, det er ikke Dior) …
P1310206
… Ganni!
Min garderobe er efterhånden ved at blive en Ganni-ghetto, men jeg kan simplethen ikke gøre for det. Jeg elsker stilen, snittene og føler mig altid evigt tilpas i deres designs, der bare passer til alle anledninger. Desuden holder jeg af at støtte et dansk brand, der arbejder for at forbedre bæredygtigheden i produktionsprocessen. Dvs. mindre kemi i produktionen og et lavere energiforbrug og CO2-udslip. Sejt!
Den nye silkekjole har jeg allerede ivrigt taget i brug, og jeg skal nok vise den på ASAP. Jeg vil dog lige tippe jer om, at den i øjeblikket er på tilbud på Boozt.dk til -35%. (affiliate). Der er dog kun ganske få tilbage, så man skal vist være hurtigt ude.
P1310221
På lørdag skal vi til en større fødselsdagsfest, og der skal den stribede sag helt sikkert på sammen med mine nye smukke stiletter, som jeg har fået foræret af Roccamore. Jeg er fuldstændig tosset med det klassiske design, og så er det fantastiske ved sko fra brandet jo, at de tilmed er behagelige at have på. Kan man bede om mere?
Roccamore og jeg pønser forresten på at arrangere et hyggeligt Århus-event med smukke sko til rabatpriser, lækre, sunde kager a la moi og bobler i glassene. Hvis det lyder som noget, I kunne have lyst til at deltage i, må I endelig råbe op i kommentarfeltet. Jeg tror simpelthen, det kunne være så hyggeligt 🙂

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Suk hvis bare man lige havde 1400 stående! Den er godt nok flot. Det samme er skoene. Drømmer voldsomt om et par Boss Lady men det må vente.. 😉

  2. JA! Ej, kunne være super hyggeligt Emma 🙂 Har også læst meget om Roccamore gennem Ladies First (og set de flotte sko “live” nede i skobutikken på hjørnet af Vestergade), men kunne være så fedt at møde Frederikke i egen person. Kh, Anne

  3. Den er så fin! Og åh, Roccamore – drømme rom at få råd til sådan et par, de laver bare så smukke sko, og ja oven i købet skulle de være fabelagtige at gå i…

Skriv en kommentar