Små ting

P2020437
{ Eftermiddagshygge i sofaen. Fik I fat i sidste uges Femina? }

P2020424
{ En gave fra Snackmover. Et abonnoment på sunde snacks? Ja tak! }

P2030514
{ På blogger-besøg i Billund Lufthavn }

P1310320
{ En ny favorit: Butterbeandip med artiskokker. Yum!  }

P2040578
{ Jeg er tosset med mine Roccamore hæle. Mere om det seje brand og vores samarbejde i morgen }

Sidste uge var en af de rigtig gode. Jeg modtog den (næsten) færdige pdf af Fabelagtige fristelser (og den er pæææn), hang ud med min søster, fandt opskriften på verdens bedste brød og havde min første madplan i Femina. I weekenden var vi på en lille smuttur til København i anledningen var en familiefødselsdag. Det lyder måske lidt tørt, men festen foregik i Kødbyen, og vi dansede til klokken tre om natten (alle 3 generationer!), så det var nærmest det komplet modsatte 😉
Den kommende uge byder hovedsagligt på en masse arbejde, men der venter også dans og festligheder, så snart vi rammer weekenden. På fredag holder vi nemlig en housewarming for en masse gode mennesker, og det kan ikke andet end at blive en skøn aften, så jeg glæder mig allerede helt abnormt.
Jeg har forresten også en lille invitation til jer: Onsdag eftermiddag i denne uge besøger jeg Risskov Bibliotek for at fortælle om, hvordan jeg dyrker mine idéer. Hvis I har lyst, er I meget velkomne til at kigge forbi til snak om bøger, iværksætteri og store drømme. Det bliver helt lowkey, lokalt og helt sikkert mega hyggeligt. Arrangementet “DYRK! dine idéer” er ganske gratis, og I kan finde billetter lige her.
Ellers vil jeg bare ønske jer en god uge. Jeg håber, I får en herlig mandag 🙂

6 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar