Små ting


{ Vi skyder sommermad til femina i øjeblikket, og en rest foto-jordbær endte i en frokostsalat }


{ Inspiration – særligt “Persiana” er fantastisk! }


{ Søndagsvafler til hele familien }


{ Min mega seje og smukke yogi søster <3 }


{ En elefant, der kom med hjem fra vores genbrugs-rov i Skive }

Godmorgen venner,
Er alt vel hos jer? 🙂
Jeg er helt fyldt op på kærlighed-kontoen, efter en weekend med masser af familietid. Først et par dage hos mine forældre sammen med mine søstre, og i går kom Simons ophav så forbi til kaffe og islagkage. Slet ikke dårligt 🙂
Denne uge er nærmest en garanteret succes, for jeg har allerede en håndfuld planer, jeg glæder mig til, noteret i min kalender. Blandt andet at drikke kaffe med hende her i eftermiddag. At dele intet mindre 4 opskrifter med jer her på bloggen. At deltage i dette arrangement sammen med gode venner. Og at afholde event med Roccamore, hvor jeg håber på at se en masse af jer til tøsehygge og søde snacks.
I har faktisk også lidt at glæde jer til den kommende uge her på bloggen. Hvis jeg selv skal sige det, altså 😉 Vi har nemlig planlagt masser af fedt indhold til jer her på bloggen, og jeg ser særligt frem til at dele en guide til, hvordan I kan holde falafel-fest a la mellemøstlig buffet for 25 mennesker uden stress. Et podcast-interview med to fantastisk seje damer. Og en video, hvor jeg deler, hvordan jeg laver tikka masala med hjemmelavet indisk paneer-ost på under 20 minutter. Sidst nævnte får I at se i eftermiddag, hvor jeg kigger forbi igen 🙂
Indtil da: God mandag! Jeg håber, I får en skøn start på ugen.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma
  Jeg havde faktisk tænkt på, om du måske kunne skrive lidt om, hvor du får ‘inspiration’ fra til hjemmeyoga? Jeg har prøvet at kigge lidt efter en god app, men jeg synes ikke rigtig de er faldet i min smag. Så jeg tænkte, om du måske kendte nogle gode?
  Mvh,
  Cecilie

  1. Hej Cecilie 🙂
   Jeg har dyrket yoga i en del år efterhånden, så jeg sammensætter bare selv nogle flows. Derfor bruger jeg ikke videoer eller apps, men jeg har hørt flere anbefale “yoga with adriene” på YouTube.

Skriv en kommentar