Små ting


{ vi har hyttten fuld af blomster, og jeg er vild med det }


{ Kaffe med verdens bedste Mia, hvor vi blandt andet snakkede om det her }


{ bruschetta in the making – opskriften får I i morgen }


{ Stiletter & glade dage til event med Roccamore – tak til jer, der kom <3 }


{ god karma fra hjemmekontoret }

God formiddag til jer – denne mandag fra toget mod København, hvor jeg skal tilbringe ugens første dage med møder og forlagsnørderi.

Jeg må indrømme, jeg synes, det var en smule hårdt at pakke og rulle afsted med den lille rullekuffert i dag. Ikke fordi, jeg ikke vil afsted som sådan. Mest bare fordi, jeg hellere ville være blevet hjemme 😉

Vores weekend har været propfyldt med planer, så denne mandag har jeg allermest af alt lyst til at trykke på repeat og holde søndag én gang til. Med tid til at kigge ind i væggen – og måske endda hinandens øjne 😉 I stedet har vi fået samlet hele 6 IKEA-møbler og er altså endelig (næsten) kommet på plads i soveværelset. Og så har vi haft familiebesøg og brugt intet mindre end ni spændende timer i Århus teater (spot vores lille firkløver her, haha!).

Denne uge byder som sagt på en københavnertur, og så ser jeg frem til det her interessante event, et par kaffedates, produktive timer på kontoret og en weekend uden nogen form for to-do-liste. Alt er godt, og så er det endda forår på onsdag. Nu mangler vi bare, at vejret følger med 🙂


Jeg håber, at I får en skøn mandag, og at jeres uge er blevet skudt godt i gang. Nu vil jeg tage hul på min indbakke, og få noget ud af timerne i stillezonen.
Klem!

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar