Fabelagtige fristelser frisk fra tryk


Wuuuhuuuu!
Hvis I følger med på Snapchat & Instagram (@emmamartiny), har I allerede set min nye baby. Hvis ikke, så lad mig præsentere jer for Fabelagtige fristelser. Er den ikke bare smuk?!

Bogen er seriøst blevet præcis, som jeg havde håbet, og det føles så skønt og skørt at bladre rundt i den. Det er som om, at den forestilling, jeg har haft inde i hovedet det sidste 1,5 år, om hvordan jeg ønskede, kogebogen skulle blive, pludseligt er blevet til virkelighed. Opskrifterne, billederne (tak Mathilde!), designet (tak Julie!), materialerne (tak Carl-Albert!) – det hele er bare helt perfekt. Og jeg er så-så-så glad, og glæder mig enormt meget til at dele bogen med jer alle sammen.

Fabelagtige fristelser udkommer d. 31. marts, på fredag næste uge, hvor I vil kunne finde bogen i boghandlere landet over. I kan desunden forudbestille den på SAXO (så burde pakken lande hos jer allerede i starten af næste uge), og ønsker I at købe et signeret eksemplar, er I velkommen til at sende mig en mail på emmamartiny@atelieraarhus.com eller kigge forbi min bogreception næste lørdag.

Apropos bogreception! Jeg vil blive enormt glad, hvis I har lyst til at kigge forbi Arnold Busck Aarhus (Ryesgade 3) lørdag d. 1. april mellem kl. 12 – 14. Jeg disker op med smagsprøver, bobler og krammere, og der vil naturligvis være masser af bøger, man kan bladre i. Find facebookeventet lige her. 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Den er så smuk, og dine opskrifter ser SÅ lækre ud! Seriøst, det overrasker mig gang på gang at se, hvor dygtig du er! Din udvikling er virkelig spændende at følge med i, og du er en kilde til næsten daglig inspiration. Jeg syntes lige, at du fortjente at få at vide, hvor positiv en indflydelse du har på ihvertfald mit, og sikkert mange andres, liv her på den anden side af skærmen 😉
  Jeg tager ihvertfald gerne turen fra Haderslev til Århus for at deltage i den reception, og jeg har sørme fået lokket min bror med ved udsigten til smagsprøver, hehe. Jeg glæder mig!
  Rigtig god weekend til dig <3

  1. Sikke en skøn kommentar at få! 🙂 Kæmpe kram til dig.
   Glæder mig til at se dig på lørdag, søde Nicoline.
   Hav en skøn søndag!

 2. Jeg er virkelig ikke særlig sublim ud i det søde køkken (jeg gør det mere i Herlig og Ærlig mad 😉 ), men min bachelor-partner, som lige straks har fødselsdag, skal have denne i gave. Den koster lidt mere, end hvad vi plejer at give hinanden for, men jeg VED den er kronerne værd – og så håber jeg, der falder lidt søde sager tilbage på mig!
  Tillykke med den, seje!
  PS: Hvad koster porto, hvis man skal have den signeret og sendt af dig?

  1. Hej Laura 🙂 TAK! Åh, hvor er det herligt at høre. Håber, hun bliver glad for den 🙂
   Porto koster 50 kr.

 3. Hej Emma – spørg måske lidt dumt men er det kun kager der er i bogen ? Vil du løfte sløret for hvad der ellers er at finde i bogen ?

 4. Hej Emma, dine bøger ser simpelthen så fantastiske ud! Dem vil jeg selvfølgelig gerne erhverve mig ? Jeg kunne se på din side at man kan købe en samlet pakke med dine to første bøger og spare lidt på den samlede pris. Kommer denne pakke også med alle tre bøger?

Skriv en kommentar