Interview om personlig branding // Ladies:Talk Podcast


Glædelig fredag til jer!
Jeg er taget hjem på visit hos mine forældre i denne weekend, så lige om snart vil jeg klappe skærmen sammen og holde fyraften med hele familien. Inden da vil jeg dog hurtigt dele et link til Ladies:Talk Podcast, hvor jeg tidligere på ugen blevet interviewet til deres nyeste episode.

Lyt med lige her: Ladies:Talk Podcast: Emma Martiny om personlig branding

Interviewet handler om branding på sociale medier, og hvordan jeg driver min lille kreative forretning. Jeg taler sjældent så meget om buisness-siden af alt det, jeg foretager mig, men hvis I er nysgerrige på at høre mine tanker om branding, autencitet, sponsoreret indhold og strategi på de sociale medier, tror jeg, I vil finde det interessant.
Ellers vil jeg blot ønske jer en herlig weekend. Lad os krydse fingre for solrigt forårsvejr 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar