Små ting


{ chokoladeboller af quinoamel – en ny ingrediens i mit køkken }


{ gode hårdage og blomstrede kjoler }


{ Yummy Bao bun på INDO, hvor Ida og jeg hang ud inden et Zetland foredrag  }


{ morgenløbetur rundt om søerne }


{ Morgenmad med seje Malene fra YO på café FIKA }


{ sød, sødere, Mia }


{ morgenmad hos Mets & Jacob }

Godmorgen venner <3
Jeg siger jer: De sidste par dage har været alt det, jeg savnede sidste weekend. Langsomme og rolige, med tid til flade ud på sofaen, se nogle rare mennesker, og lade op efter en begivenhedsrig uge. Vi har (endelig…) set Into the Wild, spist morgenmad ved frokosttid, haft besøg af min kære søster og invitere os selv på fastelavnsboller hos mine svigerforældre. Slet ikke så dårligt endda 🙂
Sidste uge var god og travl, fyldt med aftaler og et smut til København. Denne bliver en tand mere hverdagsagtig – en rigtig Århus-uge, med arbejde, gæstebud og praktikaliteter. Og så har jeg planer om at skulle et smut forbi Århus Kunsthall (måske endda alene, hvis jeg tør), holde sleepover med verdens bedste Mia og forsøge at stable en vinklub på benene.


I må have en herlig uge! Lad os krydse fingre for, at regnvejret igen udskiftes med forårssol 🙂

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Anna 🙂 Nej, ikke endnu. Men det kommer de, så snart jeg lige har testet opskriften færdigt 🙂

    1. Hej Mette 🙂
      Opskriften skal lige testes en gang mere, så skal I nok få glæde af den også 🙂

  1. Jeg var forbi Århus Kunsthal for et par uger siden – alene. Nu ved jeg ikke om det er det du refererer til, men jeg tænkte selv at Pixel-collage-udstillingen var lidt uhyggelig! Det er så makabert, men også tankevækkende at se en sådan udstilling. “What the heart wants” må jeg indrømme ikke sagde mig så meget – men jeg nød vandet i kælderen! 😀 Du må lige opdatere om du kommer afsted 🙂

    1. I will! For mig er det lige så meget selve udstillingen, som det er udfordringen om, at tage alene på museum 😉

Skriv en kommentar