Små ting


{ en sød hilsen fra Chile }


{ Mia har lånt mig denne bog, og jeg forstår godt hypen  }


{ jeg har endelig smag på Anette og Sofies snaps, og jeg er kæmpe fan! }


{ En lærerig bog om fermentering + en inspirerende bog om vintage }


{ en af retterne fra ugens femina-photoshoot }


{ en lille samling magi, jeg har arvet fra min mor }

Godmorgen til jer, søde mennesker 🙂
Som ugerne dog går! Også selvom jeg stadig er græsenke og savner Simon noget så forfærdentligt. Dagene flyver forbi, og jeg holder humøret højt, ved at fylde dem med givende arbejde, venindehygge og selvforkælelse. Jeg er blandt andet begyndt at skrive dagbog, har endelig taget hul på en ny bog og får mediteret dagligt. I know! Vilde sager! Godt nok glæder mig mig gevaldigt til, at der bliver prikket hul på den savn-boble, der vokser sig større og større i min mave, men en alenemåned har også vist sig at være ret go’ til mig.
Denne uge er ekstra spændende, da Nanna og jeg smutter til København for se Fabelagtige fristelser for første gang. Den landede på forlaget i fredags, og min redaktør er virkelig begejstret for resultatet, så jeg kan slet ikke vente med at holde bogen i mine hænder for første gang. Ih, det bliver så spændende! Og der er vist ikke noget at sige til, at sommerfuglene i min mave, er på overarbejde i disse dage, med den skøre blanding af savn, nervøsitet og jubelglæde, der fiser rundt i kroppen af mig 😉


Nu vil jeg hurtigt hoppe ud af løbetøjet og hurtigt gøre mig klar til dagen. Morgenen er gået med at fise rundt i skoven med Mads, for det er endelig(!) blevet lyst nok til, at vi ikke er afhængig af gadelamper på vores mandagsdate. Så herligt!
Jeg håber, at jeres uge bliver god. Kram og gode vibes herfra 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar