Små ting

 
{ mine fine nye visitkort, designet af Nanna }

{ Snickerskage – opskriften er fra min nye kogebog Fabelagtige fristelser }


{ Så. Pænt! Men hvor har jeg bare ikke brug for dem. To retur/not to retur? }


{ jeg drak min morgenkaffe sammen med denne her skønhed, dagen efter den kom fra tryk }


{ den hyggeligste frokostdate med søde og meget inspirerende Ann-Christine }

Sikke en god uge, det har været! Jeg har virkelig været i flow og det bedste humør, og det meste af tiden har jeg gået rundt med den rareste taknemmelighedsfølelse i maven. Om det skyldes, at min nye kogebog er kommet fra tryk (og at den er MEGA smuk!), at jeg kan tænkte tilbage på flere nærværende og meningsfulde samtaler, eller at foråret endelig har meldt sin ankomst, ved jeg ikke. Mon ikke, det er en blanding? Jeg er i hvert fald vild med det og nyder lykkeboblerne i fulde drag.
I fredags inviterede Ida og Mette mig på Pho C&P (SÅ godt – kan anbefales!) med et efterfølgende eventyr. Jeg elsker(!) overraskelser, så jeg havde gået hele ugen og glædet mig til at se, hvad de havde fundet på. Det er altså noget, vi gør alt for sjældent, sådan at overraske hinanden, og jeg følte mig som et lille barn, der snart havde fødselsdag. Efter middagen blev jeg kørt ud til Ole Rømer Observatoriet, hvor pigerne havde booket en rundvisning med oplæg om universet og stjernekiggeri gennem observatoriets store kikkerter. Dét havde jeg aldrig gættet, men det var virkelig cool, og jeg vil klart anbefale det – både til de af jer, der, ligesom jeg, er fascineret af astronomi og astrologi, og til jer, der leder efter en anderledes date-destination. Stjernekiggeri er jo ikke det mindst romantiske, man man foretage sig 😉
Ellers har min weekenden været stille og rolig. Jeg er stadig græsenke, så jeg har brugt al alenetiden på lidt hyggearbejde, en lang gåtur i forårssolen med søde Mia, besøg af min kære søster og traditionen tro en omgang søndagsyoga i YO. Bestemt ikke dårligt, men hvor jeg altså bare savner Simon helt åndssvagt. Det er en af grundene til, at jeg har glædet mig særligt meget til denne uge. Han kommer nemlig endelig hjem efter en lille måneds rejse – og heldigvis inden min bogreception på lørdag, for hvor ville det føles skørt, hvis min master-smagstester og yndlingsmand ikke var tilstede på den særlige dag.
Jeg håber også, at vi ses på lørdag d. 1. april i Arnold Busck Aarhus mellem kl. 12 – 14. Jeg disker op med smagsprøver, bobler og krammere, og der vil naturligvis være masser af bøger, man kan bladre i. Find facebookeventet lige her. 
Her til morgen har jeg forresten lige opdaget, at Fabelagtige fristelser ligger på SAXO’s bestseller-liste. Ahmen hvor er det bare fedt! TAK til alle jer, der har forudbestilt den. Jeg håber sådan, at I vil elske bogen.


Masser af mandagskrammere fra mig! Hav en skøn uge, alle sammen 🙂

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar