Små ting


{ en stor forårssalat og hyggelige weekendskriblerier i min Atelier Aarhus kalender }


{ vores barbord in action }


{ morgenmad i sofaen og lidt læsestof – bland andet “Et brev til en nybagt forældre” }


{ mit kontor tager form, og det gør mig så glad }

{ morgenmad med min søster (og hendes killer kindben) efter et smut i YO }

Godmorgen søde mennesker – alt vel? 🙂
Efter en god weekend, der bød på alt fra whiskey sours til yoga og eftermiddagslure, er jeg klar-parat til start og en ny uge. En helt almindelig, hverdagsagtig én af slagsen, for påskeferie bliver der ikke meget af her hjemme i år. Simon laver nemlig bachelor i øjeblikket, hvorfor han stort set opholder sig på arkitektskolen fra morgen til aften, mandag til søndag. Og da han kigger underligt på mig, når bare jeg siger ordet “weekend”, er en påskerejse (som ellers plejer at være lidt af en selvfølgelighed) vist udelukket 😉
I stedet har jeg fyldt ugen op med en god portion arbejde, der blandt andet byder på to photoshoots og en masse timer i køkkenet. Så jeg er på ingen måder utilfreds 🙂 I dag tager jeg et smut til København sammen med hende her, hvor vi skal nørde det her sammen med dygtige Julie, og jeg glæder mig til nogle kreative, produktive og piv-hyggelige timer, der nok skal få ugen skudt godt igang.


I må have en herlig uge, hvad end den byder på påskefrokoster, rejser eller timer på kontoret. Mandagsklem herfra 🙂

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Vil du på et tidspunkt ikke dele flere billeder fra dit kontor? Det ser SÅ fint ud og kunne godt bruge lidt inspiration til hjemmekontorspladsen 🙂
    God mandag!

  2. Hvordan kan man nærmest få et sug i maven, når man ser en kalender? Nogle finder det helt sikkert besynderligt. For mig sker det bare hver gang! For den er så fin og helt særlig. Jeg opdagede den først, da den var udsolgt, og selvom året først lige er skudt i gang, så er jeg på tæerne, når 2018 ligger klar.
    Ønsker jer skønne timer og glæder mig allerede til resultatet. Bedste hilsener Anne

  3. Emma, beautiful pictures. My own home office is slowly taking shape – I am still looking for shelves. Where are yours from? 🙂 Have a nice day!

Skriv en kommentar