Små ting


{ vores stuepalme har fået nyt hjem i fin keramik }


{ søndagslæsning på daybed’en – bogen har jeg fået af sødeste Ann-Christine }


{ et tomt hjørne i køkkenet har fået selskab af den smukkeste eucalyptus plante }


{ nybagte boller og kærestetid = den perfekte lørdag morgen } 


{ blå skønheder til altanen – lad os se, hvor længe vi kan holde liv i dem 😉 }

God-mandag-morgen søde mennesker 🙂
Jeg håber, at alt er vel hos jer, og at I stornyder påskedagene. Herhjemme har vi haft den skønneske weekend, der blev det perfekte miks af sofahygge, familiebesøg og praktiske gøremål. Vi har eksempelvis endelig(!) fået omplantet vores stueplanter (efter de har stirret på mig i 4 måneder…), og så var vi et hurtigt smut i IKEA for at kunne gøre vores altan forårsfin. Det lod til, at resten af Jylland havde fået samme i idé – sjældent har jeg set kaotisk et menneskemylder – men det var dét værd, for altanen er nu så småt ved at blive forvandlet fra opbevaringsrum for tomme flasker til en hyggelig, grøn byoase.


Ellers vil jeg blot ønske jer en skøn star på ugen! Feriedagene er ovre for mit vedkommende, men jeg har en god og skæg arbejdsuge forude, så det gør slet ingenting 🙂
Klem!
Emma

5 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar