Små ting


{ en fornemt morgenbuffet til bogreception hos Julie & Stinna }


{ sé lige en pæn sag, der netop er udkommet }

{ en meget grøn frokost }


{ kyllingefad med spelt & svampe til hele familien }


{ Nanna og jeg filmede opskriftvideoer sidste uge – blandt andet med denne salat }


{ lidt forsinkede påskeglæder. Glitter-spejlægget har jeg fået af søde Mille }


{ nyt regi, der kan pynte på mine madbilleder }

Godmorgen søde jer
Pew, der har været en begivenhedsrig weekend. Først et smut til Skive, hvor min yngste søster skulle til galla, og derefter til Århus igen lørdag aften, for at deltage i Julie og Stinnas bogreception (mere om deres nye kogebog Hverdagsfavoritter i morgen). Og så nåede vi også lige at samle et IKEA-møbel i går aftes…. Og skille det ad + samle det igen, fordi jeg havde kigget forkert i guiden. Hvorfor sker det altid?!
Lige om snart får jeg besøg af et filmhold, og så skal vi ellers optage opskrifter på sommermad de næste par dage. Der skal blandt andet grilles på altanen, så kryds lige fingre for, at vejret arter sig bare lidt, ikke? 🙂
Ellers byder resten af ugen på et photoshoot for Femina og forberedelser til, at turen går til Marokko på lørdag. Har jeg fortalt jer om det, egentlig?! Hvis ikke, er det det her, som Nanna og jeg går og glæder os til. Og I kan helt sikkert også glæde jer til masser og masser af smukke billeder 🙂


Hav en skøn uge, folkens!
Klem,
Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Wow hvor skønt med Marokko – rigtig god tur! 🙂 Glæder mig til at høre mere og se smukke billeder, Marokko står nemlig også på min liste over steder, jeg gerne vil rejse til 🙂

Skriv en kommentar