Video: 10 ting, jeg gør for at være god ved mig selv

 
Vi ved det godt. Det er intet nyt og revolutionerende, og vi får det at vide igen og igen. Vi skal huske at yde selvomsorg og være gode ved os selv. Alligevel glemmer vi det så nemt. Jeg kender det selv, når en deadline presser på, eller når jeg føler, at jeg bliver nødt til at være der for andre, og der derfor ikke er tid til, at jeg kan være der for mig selv. Problemet er bare, at når vores egen selvkærligheds-tank er tom, har vi meget mindre kærlighed at give.
Denne lørdag har jeg lavet en lille video, hvor jeg deler 10 ting, jeg gør for at være god ved mig selv. Mange af dem gør du sikkert allerede, men måske videoen alligevel kan få dig til at tænke over, hvad der egentlig giver dig glæde og velvære midt i hverdagens hamsterhjul. Ofte kræver det ikke mere end en smule intention, og (som min Mormor ville sige) mange bække små gør en stor å 🙂
Hvad gør I for at være gode ved jer selv? Del endelig i kommentarfeltet. 

18 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Årh hvor hyggeligt! Du virker oprigtigt glad i denne video, og det smitter 😉
  Jeg tog mig selv i at sidde og nikke, da du snakkede om at lave en film om morgenrutiner, haha. Det er i hvert fald en fin ide!
  God søndag <3

 2. Tak for en helt vildt dejlig video om noget meget vigtigt! 🙂
  For at være god ved mig selv i hverdagen, sørger jeg for at lytte til mig selv og min krop. Det kan fx være ved at give mig selv en tiltrængt time-out, når jeg kommer hjem fra en travl dag på arbejdet, se disney-film, gå tur eller lytte til podcast. Synes meget, det handler om at fokusere på de små ting, som gør mig glad – lægge rød neglelak, spise en god og nærende morgenmad, starte dagen ud med løb eller yoga, nærvær med min kæreste, familie eller gode venner, læse en spændende krimi eller et magasin, købe en ny blomst, iklæde mig farverigt tøj eller drikke en god kop kaffe. Listen er lang, det handler bare om at prioritere det 🙂

  1. Hey søde Julie 🙂
   Det er lige præcis de små ting i hverdagen, der kan gøre en kæmpe forskel. Det lyder til, at din liste med selvforkælelse er virkelig rar :-*

 3. På dage hvor du også løber en tur eller dyrker yoga om morgenen, gør du så det før eller efter at du mediterer? Jeg har læst at det er bedst at gøre om morgenen, men synes pludselig min morgenrutine bliver lidt omfattende (ifht. at jeg er mega B menneske)
  Kh

  1. Hej Mathilde 🙂 Der gør jeg det efter. Husk dog, at det bedste tidspunkt at meditere, er der, hvor du får det gjort. Start med bare 5 minutter 🙂

 4. Hej Emma,
  jeg elsker at følge med I dit univers – du er meget inspirerende 🙂
  Jeg vil også vældig gerne høre lidt mere om dine morgenrutiner. Har du mon også nogle aftenrutiner, du vil dele ud af?
  Jeg tænkte også, om du vil lave et indlæg med gode podcast, du hører?
  Ha’ det godt.
  Bedste hilsner fra Stine

Skriv en kommentar