Video: Et kig i Fabelagtige fristelser

Godmorgen søde mennesker 🙂

I dag vil jeg give jer et lille kig i min nye kogebog “Fabelagtige fristelser”. I videoen kan I se en meget stolt Emma, der fortæller om de forskellige kapitler, de smukke billeder, designet og naturligvis en masse om bogens opskrifter.
Hvis I har lyst til at vinde et eksemplar af kogebogen, kan I hoppe ind på YouTube-kanel. I deltager i lodtrækningen ved at subscribe til min kanal og lægge en kommentar til videoen, hvor I fortæller hvilken af bogen opskrifter, I glæder jer til at prøve.

Og nu er det endelig tid til, at kogebogen rigtig skal fejres! Jeg håber også, at vi ses i dag d. 1. april i Arnold Busck Aarhus mellem kl. 12 – 14. Jeg disker op med smagsprøver, bobler og krammere, og der vil naturligvis være masser af bøger, man kan bladre i. Find facebookeventet lige her. 

19 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kunne simpelthen godt tænke mig at prøve at lave din quinoa-rabarber-lagkage 🙂 Jeg er vild med quinoa og den lyder dælme da spændende! Jeg krydser fingre!

 2. Bare på afstand virker det som en af de smukkeste kogebøger længe. Desuden er jeg vild med optimisme, den smitter jo virkelig 🙂

 3. Tillykke med den smukke bog. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at afprøve lagkagen med quinoa til min fødselsdag i maj hvor jeg altid laver lagkage med rabarber. ?

  1. Tak Sofie! 🙂 Husk, at du skal ind og deltage på YouTube, hvis du vil deltage i konkurrencen.

 4. Jeg ville gerne prøve at lave citronkagen med polenta, for jeg har netop købt polenta for første gang,udelukkende inspireret af dig, fordi du bruger det til forskellige ting i dine opskrifter 🙂 Jeg er virkelig inspireret af din madlavning og det med at tilføre “nye” ingredienser som basisvarer, som bare er lidt sundere for ens krop. Og alligevel synes jeg nemlig ikke det hele kammer over i sådan et helse-fokus, hvor man går på kompromis med alt muligt andet. Det er SÅ sejt at du eksperimenterer dig frem til noget lidt sundere som stadig er noget der skal NYDES!

  1. Hej Helene 🙂 Hvor er det bare en dejlig kommentar! Du forstår mig, haha! Det kan være så svært at forklare folk, hvilken type mad, jeg holder af at lave og spise, for de vil helst komme det i kasser som sundt/usundt. Og det er jo hverken eller – det er bare god, hjemmelavet mad med sund fornuft 🙂

 5. Vaniljeisen med ahornsirupen. Nøj, og her til de varmere hilmmelstrøg vi går i møde, det ville være perfekt kombination. ❤?

 6. Smuk bog! Ville elske at prøve dine is opskrifter af når når solen og sommeren snart kommer ☀️ Meget gerne din vanille is eller den tre farvede ?

 7. Tak for dine dejlige kogebøger. Jeg er lige nu i Brasilien og har rejst snart 5 måneder og dine opskrifter har været så gode at have med i baglommen. Jeg kan slet ikke vente med at komme hjem og købe fabelagtige fristelser og lave lækre søde sager 🙂
  Herlig og ærlig mad er så fantastisk god, især fordi der er så mange glutenfri opskrifter. Er størstedelen af opskrifterne i fabelagtige fristelser ligeledes glutenfri?

  1. Hvor er det bare herligt at høre, søde du 🙂 Håber, du har en fantastisk rejse.
   Alle opskrifterne i Fabelagtige fristelser er glutenfri.

 8. Hej Emma:-)
  Sidder med et eksemplar af “Fabelagtige fristelser” i hånden – superlækker bog, jeg glæder mig til at få afprøvet nogle af alle de lækre opskrifter!
  Lige en tanke: Er det mon ikke en fejl, at der i flere af opskrifterne står “side XX”, når der henvises til en opskrift et andet sted i bogen?

  1. Hej Line 🙂
   Der er desværre sket en fejl i produktionen, så det ikke er blevet rettet. Det ændres selvfølgelig i næste oplag 🙂

Skriv en kommentar