Video: Favoritter #Marts 2017

En ny måned betyder, at det er tid til en omgang favoritter! I starten af hver måned deler jeg her på bloggen en video, hvor jeg anbefaler alt det, jeg har syntes ekstra godt om den sidste tid – beauty, mode, podcasts, bøger, køkkenfavoritter og meget mere. Links til det hele finder I som altid under videoen, og er der noget, I mangler svar på, skyder I bare spørgsmål min vej i kommentarfeltet ?
Hav en skøn lørdag, alle sammen. Kæmpe weekend-klem her fra 🙂

 
{ Nævnt i videoen }
Bare Minerals foundation 
Bare Minerals concealer
Elizabeth Arden Brow Gel
New Lily Paris kjole (annonce link)
Asics Gel Lyte III Sneakers
S-Town Podcast
Big Magic
Fabelagtige fristelser

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sad faktisk lige og spiste en boghvedekerne-choko-grovbolle efter din opskrift, mens jeg så denne video, haha! Det var egentlig et tilfælde, men meget passende jo 🙂

  2. Altid så sød og rar at høre på! Og tror bestemt de der Bare Minerals skal med mig hjem at bo på et tidspunkt. Og den kjole!!! Åh ? Har købt en i H&M der minder lidt om den, men selvfølgelig ikke er helt så pæn. Men når man lever på et lidt stramt budget, så er den bestemt fin.
    Rigtig god weekend søde Emma <3

  3. Jeg bliver altid så inspireret af dine videoer, ja faktisk alle dine indlæg. Du er lidt af et forbillede.

Skriv en kommentar