Video: Hverdags-vlog: Se mit kontor + En dag i mad

 
Jeg ved det, jeg ved det… Spørgsmålet “Hvad mon Emma lavede i tirsdags?!” bliver ved at dukke op i jeres tanker. I MÅ bare vide, hvad jeg spiste, hvor mange timer jeg brugte foran computeren, og hvem jeg drak kaffe med…
Hæhæ.. Ej! Spøg til side! Revolutionerende er mine vlogs næppe, men hyggelige? Dét er de! Og derfor får I her simpelthen svaret på, hvordan min tirsdag så ud, i form af en lille hverdags-vlog. I videoen deler jeg dagens mad, arbejde og aftaler, og så giver jeg en hurtig rundtur på mit kontor, som mange har efterspurgt.


Ellers vil jeg bare ønske jer en skøn lørdag! Jeg har lokket Simon til at tage en fridag fra bacheloren, og dét skal udnyttes. Måske med en tur i IKEA, haha! Åh, stakkels mand 😉

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er vild med den her slags blogs – de er nemlig SÅ hyggelige!
  Hvor er reol/hylde-systemet i dit kontor fra?

 2. Jeg er ligeglad med revolutionerende nyheder i vlogs, for mig er det vigtigste æstetikken og hyggen, hvilket du jo mestrer til perfektion, Emma. Det er hamrende hyggeligt at klikke ind på dit online univers – også i Youtube format 🙂

 3. Jeg melder mig til flokken – jeg elsker også dine hverdags vlogs! For det er bare hyggeligt, og du er god til at skabe æstetik, men samtidig gøre det hyggeligt – fx syntes jeg, at din topping bowl med havregryn var ret herlig at se 😀
  Jeg knuselsker din nye kogebog, men jeg kunne desværre ikke komme til din bogreception, da du holdt det. Er der måske en anden mulighed for, at jeg kan få dig til at skrive i den? 🙂
  Rigtig god påske, Emma.

  1. Hejsa Julie 🙂 Ih, tak! Det er skønt at høre!
   Jeg kommer helt sikkert til at holde flere events i fremtiden, og der er du velkommen til at tage den med.
   Rigtig god påske til dig også <3

 4. Helt enig. Det er super hyggeligt med de små klip fra hverdagen.
  Laver du ikke en tour rundt i den nye lejlighed? Det ser ud til at I bor rigtig hyggeligt, men det kunne være sjovt at se mere.

  1. Tak, Pernille! 🙂 Jeg tror ikke, at der kommer en fuld tour, men jeg kommer helt sikkert til at dele en masse glimt fra lejligheden løbende 🙂

 5. Fin vlog! Og super lækker vestafrikansk-curry opskrift (sneg mig til et screen-shot), helt sikkert en ny favorit herhjemme 🙂

Skriv en kommentar