5 gode minder

Jeg har blogget i… 7… 8 år! Det er jo helt crazy! Der er så mange minder samlet i bloggens arkiv, og selvom jeg sjældent gør det, er det virkelig skægt at kunne scrolle tilbage og se, hvad jeg har set/tænkt/oplevet i løbet af mine teenage- og unge voksen-år.
Emnerne, layoutet og billedekvaliteten har ændret sig en del gennem tiden, men bloggens overordnede tema har på en eller anden måde altid været det samme: Min personlige rejse. I har fulgt mig gennem svære tider, gennem gode tider, og I har været med til at opleve mig opnå nogle af mine største drømme.
De første år af bloggens historie er desværre forsvundet engang, hvor jeg skiftede platform (og endnu ikke havde så godt styr på teknikken), men jeg går ud fra, at der stadig er nogle af jer, der har fulgt med fra start og derved har “kendt” mig, siden jeg blot var 15 år gammel. Er det ikke skørt at tænke på?! Hvis I har lyst, må I meget gerne skriv en lille kommentar til dette blogindlæg, hvor I fortæller, hvor længe I har læst bloggen. Det ville være så hyggeligt 🙂


Dette indlæg udspringer af, at jeg i morges endte med at bruge 2 timer på at kigge tilbage i bloggens arkiv. Jeg er altså pt. mega nostalgisk, og jeg føler mig nærmest helt rørt over alle de gode ting, der er sket de sidste år. Så mange gode minder 🙂 Her under har jeg samlet 5 af dem, som bragte et ekstra smil frem på mine læber.
 

{ Da Simon & jeg var i Barcelona i 2013 }
Helt nyforelskede og små, var vi 🙂 Det var den skønneste tur, og jeg tror faktisk, det er første gang, jeg rigtig var ude at rejse alene med en kæreste. Jeg kan huske, at jeg følte mig meget voksen, og at vi drak virkelig meget sangria. 

{ Berlin Nytår 2014/15 }
Min søster arbejdede i Berlin i sit sabbatår, så Simon og jeg besluttede os for at tage ned og fejre nytår med hende. På vores besøg forelskede jeg mig fuldstændig i byen, der (efter Århus) stadig er min yndlingsby. Jeg filmede desuden en række vlogs på tuen, én for hver dag, og de er simpelthen SÅ hyggeligt at se tilbage på.

{ Min kogebogsreception for Herlig & ærlig mad – 2016 }
Hvis jeg skulle nævne den bedste dag i mit liv, ville denne være en af kandidaterne. Det var en af de dage, hvor alt bare gik op i en højere enhed. Omgivelserne var smukke, vejret fantastisk og menneskerne i godt humør. Jeg var fuldstændig overvældet over, hvor mange der mødte op for at fejre udgivelsen af min nye kogebog, og følte mig så elsket, at det stadig giver lykkebobler i maven at tænke tilbage på.  

{ Rejse til Budapest med Mette & Ida – 2015 }
Denne tur til Budapest med to af mine bedste veninder var virkelig magisk. Vi hyggede os så meget, og vendte hjem med kufferten fyldt med gode minder. Jeg lavede en lille vlog fra turen, som I kan finde i linket ovenfor. 

{ Sidste års magiske forårsdage }
Dette var nogle helt vidunderlig “hverdage”, som jeg brugte sammen med nogle af de mennesker, jeg holder mest af. Det er næsten et år siden, og det er skægt at se tilbage på, fordi så meget har ændret sig siden da. 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg tror jeg har været med næsten fra starten. Jeg kan huske, da du beskæftigede dig meget med make-up og synes også at jeg kan huske, da du skiftede domæne osv.
  Da jeg læste igennem minderne, tænkte jeg, at det da umuligt kan være 4 år siden du var i barcalona med Simon, for jeg kan da stadig huske indlægget.
  Det har været fantastisk at følge din rejse og glæder mig til at se, hvor du skal hen i fremtiden.
  Kæmpe kram og tak for en dejlig blog, Emma 😀

 2. Jeg tror jeg har fuldt med på bloggen siden 2010/2011… Selvom det ikke er helt fra starten af, har jeg læst stort set alle indlæg du har skrevet, da jeg bare klikkede mig tilbage i arkivet. Jeg har altid nydt at følge med i dit univers! Både gennem op- og nedture, glæde og sorg. Nogle af de gamle indlæg jeg specielt husker, er de Vlogs du lavede, da du besøgte din forhenværende kæreste på noget skitur (husker jeg forkert?). Jeg kan huske at du vidst græd på den sidste Vlog, hvor du skulle hjem og han ikke skulle med. Jeg sad simpelthen og blev hen sentimental. Da du holdte en LANG pause fra bloggen, tjekkede jeg trofast ind dagligt for at se, om var vendt tilbage – Hvilket du heldigvis en dag var (jeg tror fandme jeg jublede, da jeg så der var er indlæg). Jeg holder virkelig af at følge med på din blog, da den virker så virkelighedsnær, menneskelig og oprigtig. Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Du er inspirerende og utrolig lærerig at følge – På alle dine platforme! Forsæt endelig med at dele ❤

 3. Jeg har fulgt med siden mine gymnasiedage, som startede i 2010, så har nok fulgt med siden starten af 2011 ???

 4. Kære Emma,
  Jeg har også fulgt med fra næsten-starten. Lidt tilfældigt: Min bror havde købt en “hår-donut” til mig i gave, men jeg anede ikke, hvordan man skulle bruge den. Så anbefalede min veninde mig at tjekke din blog ud for en tutorial – og så har jeg læst med lige siden 😉 Det må have været tilbage i 2011-ish, og siden da har det udviklet sig til lidt af et girl-crush, haha!
  Du er en stor inspiration for mig, Emma. Tak for de mange timer du ligger i at skabe det her univers.
  Alt godt til dig. Kh Mette

  1. Hæhæ, hvor skægt at det var sådan, du først fandt bloggen 🙂 Det er så hyggeligt, at du følger med, Mette. Jeg sætter altid pris på dine kommentarer 🙂
   Kæmpe klem <3

 5. Åh ja, jeg har vel fulgt med siden 2010 vil jeg skyde på hvor jeg selv havde min blog.
  Jeg nyder at følge med og det er så mærkeligt for jeg bliver så glad og stolt på dine vegne over alt det du opnår, som var du en veninde, selvom det ved jeg jo godt du ikke er. 😛 fjollet! Men jeg elsker at følge med og synes det er lidt sjovt “vi” har kendt hinanden i så mange år! Hvis altså du husker min blog. 😛

Skriv en kommentar